Besplatni WiFi na „Lastinoj“ stanici u Mladenovcu

apr 11. 2013.

 

Beograd, 10. april 2013. godine – Nepunih nedelju dana nakon uvođenja besplatnog bežičnog interneta (WiFi) na glavnoj „Lastinoj“ autobuskoj stanici u Beogradu, ovo preduzeće nastavilo je sa sprovođenjem plana i proširivanja usluge i na druge autobuske stanice. Pa će tako od danas stanovnici Mladenovca takođe biti u mogućnosti da besplatno koriste internet na glavnoj „Lastinoj“ stanici ove beogradske opštine.
 

„Nije mnogo prošlo od uvođenja bežičnog intereneta na našoj glavnoj stanici u Beogradu, i kako smo tada najavili, zaista se trudimo da ovu pogodnost proširimo i na sve ostale naše stanice. Pred samu pripremu letnje sezone unosimo novitete i poboljšavamo kvalitet usluge. To naši putnici znaju da prepoznaju i cene, pa je ovo najmanje što možemo da učunimo za njih“ rekla je Ana Petrović, PR menadžer SP „Lasta“.
 

Pristupanje bežičnom internetu je brzo i veoma lako. Putnici se, preko svojih uređaja, mobilnih telefona, tablet i lap top računara, na ovaj način najlakše mogu informisati, proveriti elektronski poštu i prekratiti vreme do dolaska autobusa.