Besplatni WiFi na „Lastinoj“ stanici

apr 4. 2013.

 

Beograd, 3. april 2013. godine – Saobraćajno preduzeće „Lasta“ pripremilo je specijalno iznenađenje za svoje korisnike. Ubuduće, svi putnici na glavnoj „Lastinoj“ autobuskoj stanici u Beogradu, moći će da koriste WiFi uslugu, i to potpuno besplatno.
 

„Lasta“ je u junu mesecu prošle godine pokrenula i uvođenje besplatne bežične usluge u svoje autobuse u gradskom i međugradskom saobraćaju. Podaci govore da je veliki broj korisnika ove usluge u prevozu zadovoljan, pa je preduzeće odlučilo da ode i korak dalje.
 

„Novina je uvođenje WiFi interneta za putnike na našoj autobuskoj stanici. Bežični internet je svuda oko nas, a mi smo ovu vrstu usluge obezbedili potpuno besplatno za sve naše putnike koji će na ovaj način moći da prekrate vreme do polaska autobusa“, rekla je Ana Petrović, PR menadžer SP „Lasta“, i dodala da se ovde neće zaustaviti i da im je u planu da ovu pogodnost pruže i na svim ostalim autobuskim stajalištima, koja su u „Lastinoj“ nadležnosti.
 

Putnicima na autobuskoj stanici „Lasta“ omogućen je brz pristup internetu na koji mogu da se povežu putem svojih uređaja, mobilnih telefona, tablet i lap top računara, i na taj način pristupe sajtovima, provere „Lastin“ red vožnje, surfuju društvenim mrežama ili pregledaju elektronsku poštu.