BRENDING NA AUTOBUSIMA - SIGURAN PUT DO VAŠE CILJNE GRUPE

Reklamna poruka na spoljašnjosti autobusa vidljiva je našim putnicima, učesnicima u saobraćaju i mnogim drugim građanima u proseku 16 sati dnevno. U ponudi imamo reklamne površine na autobusima u gradskom, lokalnom i prigradskom saobraćaju (Beograd, Niš, Mladenovac, Aranđelovac, Lazarevac, Obrenovac, Smederevo, Smederevska Palanka, Valjevo, Inđija, Stara Pazova, Sopot i Barajevo), kao i u međumesnom saobraćaju. Autobusi su gradskog-prigradskog tipa u solo i zglobnoj varijanti, zatim turističkog i visokoturističkog tipa- solo i dabl dekeri.

BRENDING U AUTOBUSIMA - BUDITE U KONTAKTU SA POTROŠAČIMA

U autobusima možete realizovati reklamne kampanje i time obezbediti mogućnost da naši putnici i vaši potrošači budu u dugotrajnom kontaktu sa oglasnom porukom. U ponudi je emitovanje spotova na DVD uređajima, oglašavanje na navlakama sedišta, podela flajera i drugih materijala reklamnog sadržaja na međugradskim i međunarodnim linijama. Autobusi su novi, turističkog i visokoturističkog tipa, u solo i dabl deker varijanti. Obezbeđujemo pristup autobusima i korisne informacije za planiranje kampanje.

PANOI - DOBRO MESTO ZA OGLASNU PORUKU

Na oglasnim panoima vašu poruku mogu videti i ljudi koji ne gledaju televiziju, ne čitaju novine, ne koriste internet i ne slušaju radio. Panoi su postavljeni na Lastinim autobuskim stanicama, gde je velika frekvencija putnika i gde reklamna poruka može brzo stići do velikog broja ljudi. Mogućnost oglašavanja na lokacijama: Obrenovac, Mladenovac ,Smederevo, Smederevska Palanka, Valjevo, Stara Pazova, Inđija, Sopot, Barajevo.

IZNAJMLJIVANJE POSLOVNOG PROSTORA - IZNAJMITE SA RAZLOGOM

Poslovni prostor nalazi se u sklopu Lastinih autobuskih stanica u više gradova Srbije. Dobro je pozicioniran zbog velike frekvencije putnika koji mogu na brz i lak način da se upoznaju sa vašom ponudom. Trenutno u ponudi imamo lokacije: Sopot, Šabac, Prokuplje, Mladenovac, Obrenovac, Selevac, Valjevo, Inđija, Stara Pazova, Smederevo.