TEHNIČKI PREGLED SP LASTA  A.D. BEOGRAD

 Adresa: Autoput Beograd-Niš, br.4  Zvezdara, BEOGRAD

 

SP LASTA  AD BEOGRAD  osim svoje primarne delatnosti – usluge prevoza  putnika- bavi se i dodatnom uslugom TEHNIČKOG PREGLEDA VOZILA u sklopu svoje Autobaze u Beogradu. Ovim vidom usluge Lasta se bavi duže od 45.godina.

Na Lastinom tehničkom pregledu obavljaju se poslovi pregleda vozila iz kategorija putničkog i teretnog programa, kao i autobusa i priključnih vozila. Liniju  Lastinog Tehničkog pregleda, na godišnjem nivou prođe nekoliko hiljada vozila.

Uz najpovoljniju cenu u Beogradu, na Lastinom tehničkom pregledu vrši se najkvalitetnija kontrola tehničke ispravnosti sa savremenom  opremom, koju obavlja  tim ovlašćenih radnika. U zavisnosti od kategorije vozila određene su i cene pregleda.

SP LASTA pruža uslugu prevoza putnika u drumskom saobraćaju duže od 70. godina, koja je utemeljena na sigurnosti, pouzdanosti i kvalitetu.

Tokom svih decenija postojanja bila je maksimalno  posvećena  na sigurnost prevoza, pouzdanost autobusa i kvalitet usluge. Samo tehnički ispravno vozilo može obezbediti sigurnu vožnju i jedino takvo vozilo može biti registrovano. Od tehničke ispravnosti vozila  zavisi pre svega bezbednost putnika, vozača, ali i ostalih učesnika u saobraćaju. Zato Lasta više od četrdesetpet  godina pruža najkvalitetniju kontrolu tehničke ispravnosti vozila, koje  obavlja  Lastin ovlašćeni tim radnika sa dugogodišnjim iskustvom na Tehnikom pregledu u Lastinom Autocentru u Beogradu.

Tehnički pregled vrši se po propisima koji su u vezi sa tehničkim uslovima koje moraju ispunjavati sva  vozila u saobraćaju.Takođe, u zakonskim određenim okvirima traje   tehnički pregled vozila, odnosno od 30-45 minuta u zavisnosti od kategorije vozila.

Kontakti Tehničkog pregleda SP Lasta su na: tel. 011- 3402-444; mob.064- 8323-467, ili    e-mail: tehnicki.pregled@lasta.rs .

Radno vreme  Tehničkog  pregleda je od 07-20 h svakog dana od ponedeljka do subote (nedeljom ne radi).