TEHNIČKI PREGLED SP LASTA  A.D. BEOGRAD

 Adresa: Autoput Beograd-Niš, br.4  Zvezdara, BEOGRAD

 

Lasta se osim svoje primarne delatnosti – usluge prevoza  putnika- bavi i dodatnom uslugom TEHNIČKOG PREGLEDA VOZILA u sklopu svog Autocentra u Beogradu.  Dugi niz godina korisnicima ovog  vida usluge Lasta pruža usluge tehničkog pregleda vozila za sva fizička i pravna lica, za putnički i teretni program po najpovoljnijim cenama.                                                                                                                                

Pored obavljanja poslova kontrole tehničke ispravnosti vozila, na Lastinom tehničkm pregledu vrši se i registracija vozila sa izdavanjem registracionih nalepnica, osiguranje vozila, kao i baždarenje tahografa. U prostorijama Tehničkog pregleda moguće je izvršiti i plaćanje taksi za nalepnice bez odlaska u MUP.

Liniju  Lastinog Tehničkog pregleda, na godišnjem nivou prođe nekoliko hiljada vozila. Tehnički pregled vrši se savremenom  opremom, koju obavlja  tim ovlašćenih radnika sa dugogodišnjim iskustvom. Tehnički pregled vozila obavlja se u skladu sa propisima o tehničkim uslovima koje moraju ispunjavati sva  vozila u saobraćaju.Takođe, u zakonskim određenim okvirima traje   tehnički pregled vozila, odnosno od 30-45 minuta u zavisnosti od kategorije vozila.U zavisnosti od kategorije vozila definisane su i cene pregleda.

Tokom svih decenija postojanja Lasta je maksimalno  posvećena  na sigurnost prevozapouzdanost voznog parka i kvalitet  svih vidova usluga koje pruža. Od tehničke ispravnosti vozila  zavisi pre svega bezbednost putnika, vozača, ali i ostalih učesnika u saobraćaju. Samo tehnički ispravno vozilo može obezbediti sigurnu vožnju i jedino takvo vozilo može biti registrovano.

Za sve dodatne informacije obratiti se na tel. 011- 3402-444;

e mail: tehnicki.pregled@lasta.rs.

Radno vreme  Tehničkog  pregleda je od 07-20 h svakog dana osim nedelje.