DOSTAVA KARTE NA KUĆNU ADRESU

jun 14. 2019.

 

LASTA UNAPREDILA SVOJU USLUGU

 

Radi poboljšanja kvaliteta usluge, Lasta je od danas uvela novu uslugu – dostava karte na kućnu adresu  na teritoriji cele Srbije. Pozivom na broj: 064 8323 737, putnici mogu poručiti svoju kartu u agenciji Lasta Travel & Tourism  u Beogradskoj ulici br. 51, u Beogradu.

 

U nedavno otvorenoj poslovnici Lastine turističke agencije u Beogradu (Beogradska 51), pored prodaje i rezervacije autobuskih karata za Lastine međugradske i međunarodne linije, vrši se i prodaja grupnih karata za turističke ture otvorenim autobusom (Open Top), ali i usluga prodaje avio karata. Agencija pruža i sve usluge vezane za organizaciju vanlinijskog prevoza u zemlji i inostranstvu. Takođe, u ovoj poslovnici korisnici imaju mogućnost kupovine međunarodnog zdravstvenog osiguranja.

 

Lastina turistička agencija danas pruža kompletnu  turističku uslugu pojedincima i grupama, od prodaje karata do prodaje turističkih aranžmana. U svojim poslovnicama u Beogradu i Smederevu, Lastina agencija ima bogatu ponudu aranžmana za letovanja, zimovanja, Banje i Spa centre, Vikend aranžmane, đačke i studentske ekskurzije, poslovna putovanja, individualna i grupna putovanja.

 

Lasta Travel & Tourism organizuje jednodnodnevne izlete i turističke ture u zemlji i inostranstvu…

 

Radno vreme nove poslovnice: ponedeljak- petak od 8 do 20h, subotom od 9 do 17h.

 

Telefoni:011/715 02 29; 715 02 30; 715 02 31

 

E-mail: lasta.beograd@lasta.rs