GRADSKI ČELNICI U POSETI LASTI

okt 3. 2018.

 

 

 

Pomoćnik gradonačelnika Beograda, gospodin Aleksandar N. Marković,  sekretar za javni prevoz, gospodin Jovica Vasiljevic i gospodin Slavoljub Skender, rukovodilac u sekretarijatu grada Beograda  posetili su danas SP Lasta i tom prilikom obišli Terminal za turističke autobuse kojim je SP Lasta rešila višedecenijski komunalni problem u Beogradu.

 

 

Tokom sastanka i obilaska, razgovaralo se o poslovanju SP Lasta, unapredjenju kvalilteta usluga uskladjenih sa zahtevima samih putnika, i inteziviranju saradnje sa  Sekretarijatom za gradski prevoz.

 

 

Predloženo je set inicijativa s obzirom da je naša kompanija  kroz svoju dugu istoriju poslovanja, bila generator mnogih predloga koje su kasnije inplemtirani u Zakone i  regulative kojima se definiše oblast javnog prevoza.

 

 

Na sastanku je izraženo obostrano zadovoljstvo povodom uspešne saradnje I partnerskog odnosa grada Beograda i SP Lasta.

 

 

Rukovodstvo kompanije, na čelu sa generalnim direktorom gospodinom Toni Gajićem i predsednikom Nadzornog odbora SP Lasta gospodinom Dejanom Mikuletićem, pohvaljeno je za uspešno rukovođenje srpskim gigantom, jer je redovnost održavanja linija podignuta na preko 99% a  na zadovoljstvo gradjana koji koriste usluge prigradskog saobraćaja.