Još jedna nova linija javnog prevoza u Grockoj

mar 1. 2018.

 

U opštini Grocka danas je počela sa radom nova linija javnog prevoza – 356, koja će saobraćati od Grocke preko Umčara do Mladenovca.

 

Organizovana je probna vožnja ove autobuske linije uz priustvo predsednika gradske opštine Grocka Dragoljuba Simonovića, direktora SP „Laste“ Veljka Vukobratovića, direktora saobraćaja SP „Lasta“ Nenada Ivanovića i rukovodstva gradske opštine Grocka.

 

Predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović podsetio je da je to treća linija za kratko vreme koja je uspostavila vezu opštine sa drugim naseljima.

 

 

 

  • Nastavljamo da ispunjavamo obećanja data našim sugrađanima. Danas je uvedena 3 autobuska linija, koja će saobraćati na potezu Grocka-Brestovik- Kamendol-Pudarci ( Ilinski kraj)- Umčari-Dražanj-Šepšin-Mladenovac.  Do kraja marta očekujem da ćemo otvoriti četvrtu liniju na potezu Vinča-Leštane-Rakovica i vikend linija Vinča-Leštane-Ikea. Sa ove četiri autobuske linije uveren sam da ćemo uspostaviti stabilno saobraćanje gradskog prevoza, budući da će red vožnje biti uspotavljen na svakih 35 minuta- rekao je predsednik Simonović.

 

Direktor „Laste“ Veljko Vukobratović rekao je da je posebno zadovoljan što je za kratko vreme uvedena treća linija gradskog prevoza i da su na taj način zadovoljene potrebe građana opštine Grocka.

 

 

 

  • Zahvaljujući trudu i radu predsednika opštine Grocka gospodina Simonovića, koji osluškuje potrebe i zahteve građana i gradskom sekretariijatu za saobraćaj grada Beograda, puštena je još jedna linija ITS SP Lasta.  Najzaslužniji za to što je  SP Lasta napokon krenula uzlaznom putanjom  su predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ministarstvo privrede na čelu sa ministrom gospodinom Kneževićem kao i veliki broj kvalitetnih ljudi koji su timski marljivo radili  u predhodnom periodu.  Mi se trudimo da sve zahteve građana ispoštujemo i našu uslugu podignemo na jedan viši nivo, da bi svako ma gde bio u gradu, prigradu, Srbiji i inostranstvu,  mogao da koristi naš prevoz svakodnevno.