Kreću “Lastine” sezonske linije ka Crnoj Gori i Hrvatskoj

jun 14. 2013.

 

Korčula – Vela Luka

 

Beograd, 13. jun 2013. godine – Saobraćajno preduzeće „Lasta“ i ove, kao i prethodnih godina, počinje sa održavanjem sezonskih autobuskih polazaka ka Crnoj Gori. Od srede, 26. juna, prvi “Lastin” autobus krenuće iz Beograda i svakodnevno će prevoziti putnike do Crne Gore, sa vremenom polazaka u 20 sati.

 

Nakon prvog polaska iz Beograda u narednim danima slede i polasci iz Lazarevca, Uba, Požege, Čoke, Kragujevca, Smedereva itd.

 

SP „Lasta“ nastavlja sa dobrom praksom da putnici koji kupe karte na “Lastinim” prodajnim mestima za putovanja zapoceta do 15. jula 2013. godine, ostvaruju popust od 10 odsto, kao i mogućnost kupovine karata na rate.

 

Takođe, u okviru ponude za letnju sezonu „Lasta“ će od petka, 14. juna 2013. godine, organizovati i autobuske linije ka Hrvatskoj, a prva linija kreće iz Subotice do Pule. Autobusi će saobraćati tri puta nedeljno iz Beograda ka Korčuli, Poreču i Puli, dok će ka Splitu voziti radnim danima i subotom. Biće uvedene i svakodnevne linije na relaciji Sombor-Split, kao i Subotica-Pula dok će linije iz Stare Pazove ka Puli biti organizovane četiri puta nedeljno.

 

Za sve koji ovog leta putuju sa Lastom u Crnu Goru i Hrvatsku, obezbeđeni su i popusti. Više informacija o samim polascima, pogodnostima i popustima na sajtu www.lasta.rs i na brojeve telefona 011/ 3348 555, 3348 556, 3348 557.

 

 

Herceg Novi – Kanli kula