Kreću “Lastine” sezonske linije ka Crnoj Gori

jun 11. 2012.

 

Beograd, 11. jun 2012. godine – Saobraćajno preduzeće “Lasta” i ove, kao i prethodnih godina, počinje sa održavanjem sezonskih autobuskih polazaka ka Crnoj Gori. Od srede, 20. juna, prvi “Lastin” autobus krenuće iz Niša i svakodnevno će prevoziti putnike do Crne Gore, sa vremenom polazaka u 20 sati.

 

Prvi polazak iz Beograda predviđen je za 26. jun 2012. godine, zatim slede polasci iz Čoke, Kikinde, Zrenjanina, Kragujevca, Smedereva itd.

 

Za sve  koji budu kupovali karte u pretprodaji na „Lastinim“ prodajnim mestima za vožnje započete do 15. jula 2012. godine, biće omogućen dodatni popust od 10 odsto, kao i mogućnost kupovine karata na rate.

 

Takođe, studenti uz indeks i ove sezone mogu iskoristiti popust od 10 odsto, kao i porodice koje broje tri i više članova. Deca od četiri do deset godina imaju popust od 50 odsto, dok deca do četiri godine starosti ne plaćaju kartu, bez prava na sedište u autobusu. Popust za grupe je moguće ostvariti ukoliko osam putnika podnese zajednički zahtev za prevoz istim polaskom.

 

Gradovi iz kojih Lasta održava polaske za Crnu Goru i u kojima građani  mogu da kupe kartu i ostvare pogodnosti koje ove sezona “Lasta” nudi su Beograd, Niš, Smederevska Palanka, Smederevo, Kragujevac, Aranđelovac, Mladenovac, Lazarevac, Valjevo, Obrenovac, Pazova, Inđija, Pazova, a sve dodatne inforamcije se mogu dobiti pozivom na telefon za informacije, besplatna linija, 0800 334 334, 33 48 555 i  33 48 556.