LANČ PAKETI ZA LASTINE PUTNIKE NA MEĐUNARODNIM LINIJAMA

dec 4. 2020.

Lasta je danas podelila lanč pakete svojim putnicima na liniji za Pariz. Ova akcija se nastavlja I biće organizovana na svim drugim međunarodnim linijama ka Zapadnoj Evropi  do kojih voze Lastini autobusi. Promo akcija podele lanč paketa započeta je tokom prošlogodišnje letnje sezone, organizuje se periodično radi podizanja kvaliteta usluge.

Prevoz na liniji za Pariz obavlja se sa jednim dvonedeljnim polaskom, petkom u 13:00 časova iz Beograda i nedeljom iz Pariza u 17:00 časova, uz poštovanje svih epidemioloških propisa. U cilju podrške merama protiv epidemije korona virusa, Lastinim putnicima na ovoj liniji podeljeni su setovi za dezinfekciju.

Lasta je prevoznik sa tradicijom od 45 godina na liniji za Pariz. Pre epidemije korona virusa prevoz je obavljala sa pet polazaka nedeljno. Zbog velikog broja putnika na ovim polascima bili su angažovani dabl dekeri.

Dobre utiske o Lasti putnici su nam preneli i danas. Oni su uglavnom dugogodišnji korisnici naše usluge, zadovljni su kvalitetnom organizacijom polazaka, kvalitetom autobusa, profesionalnošću voznog osoblja, kao i marketinškim akcijama koje Lasta organizuje za dobrobit putnika.

Pored linije za Pariz, Lasta svojim putnicima uslugu pruža na polascima za Monpelje, Lion, Cirih, Đenovu, Nemačku, Dansku, Švedsku, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, dok su polasci za Sloveniju, Austriju, Slovačku, Češku, Belgiju i Holandiju privremeno obustavljeni zbog epidemije korone.