„Lasta“ dobitnik nagrade Superbrands u kategoriji transporta

apr 26. 2013.

 

Beograd, april 2013. godine – Saobraćajno preduzeće „Lasta“ nagrađeno je od organizacije „Superbrands Srbija“ kao najbolje u kategoriji transporta za 2012 – 2013. godinu. Na svečanoj dodeli nagrada u Velikoj dvorani hotela „Metropol Place“, uručena su priznanja najboljim brendovima Srbije u 34 kategorije.
 

„Lasta“ kao najveće saobraćajno preduzeće u jugoistočnoj Evropi, koje je prošle godine proslavilo 65 godina od svog osnivanja, prepoznato je kao jedno od vodećih brendova u Srbiji. Lasti je ovo četvrta nagrada u proteklih šest meseci, i svuda je prepoznata kao vodeća kompanija u segmentu drumskog prevoza putnika.
 

„Drago nam je što je „Lasta“ prepoznata kao brend koji nudi potpunu i kvalitetnu uslugu svojim korisnicima. Trudićemo se da i u narednom periodu opravdamo vaše priznanje i da postanemo još bolje preduzeće u ovoj oblasti. Saobraćamo na međunarodnim linijama do Austrije, Nemačke, Belgije, Holandije, Švedske, Švajcarske, kao i na teritorijama bivših republika, i možemo da se pohvalimo sa godišenje pređenih 90 miliona kilometara, i čak 100 miliona prevezenih putnika“, rekla je Ana Petrović iz SP „Lasta“ i dodala da je posebno ponosna na to što „Lasta“ vozi šampione, zvanični je prevoznik gotovo svih sportskih reprezentacija i klubova, i na taj način svakodnevno daje veliki doprinos srpskom sportu i omladini.
 

„Superbrands“ u Srbiji prisutan je od 2007. godine, sa ciljem da oda priznanje najboljim brendovima u zemlji. Program za 2012 – 2013. godinu ima za cilj da odredi najjače korporativne brendove u Srbiji, a svi nagrađeni biće predstavljeni i u „Superbrands“ knjizi, koja će se distribuirati širom sveta.