„Lasta“ nagrađena od strane Internacionalne asocijacije javnog prevoza

maj 30. 2013.

 

Beograd, 30. maj 2013. godine – Saobraćajno preduzeće „Lasta“ dobitnik je još jedne internacionalne nagrade za rezulate i kvalitet usluge u oblasti transporta putnika. Reč je o Laureatu koji se od 2004. godine dodeljuje u glavnom gradu Rusije, Moskvi, u okviru manifestacije „Golden Chariot International Transport Award“, pod pokroviteljstvom državne DUMA, Ministarstva transporta Rusije, kao i predsedničke adnimistracije i federalne skupštine Rusije.
 

Učesnici su bile kompanije koje su dale najveći doprinos u transportnoj delatnosti, za inovacije, poboljšanja i nove tehnologije u ovoj oblasti, a „Lasta“ je nagradu dobila po preporuci UITP – Internacionalne asocijacije javnog prevoza, kao preduzeće koje vodi izuzetnu brigu o prevozi svojih putnika, njihovoj bezbednosti, sigurnosti, i punoj udobnosti.
 

Snežana Perović, pomocnik Generalnog direktora za razvoj preduzeća iz „Laste“, zahvalila se organizacionom komitetu prvenstveno na nominaciji za tako visoku i prestižnu internacionalnu nagradu, a potom i za dodelu nagrade „lider u javnom prevozu putnika za 2013“, ističući da je nagrada podstrek za dalji razvoj i usavršavanje kvaliteta usluge koje zaposleni u „Lasti“ nude svojim korisnicima.
Svečanu dodelu nagrada u prestonici Rusije, 22. maja 2013. godine, pratilo je i održavanje Electro Trans 2013, sajma vozila i opreme namenjenom za gradski i prigradski saobraćaj.
 

Planovi SP “Lasta” usmereni su na dalje širenje kapaciteta, nastavak angažovanja na poslovima vezanim za investiciono održavanje i povećavanje udobnosti i kvaliteta rada u svim segmentima, kao i primenu inovativnih tehnologija, u cilju stalnog poboljšanja kvaliteta usluga korisnicima i unapređenja odgovornosti prema svim učesnicima u saobraćaju.