LASTA NAGRAĐENA SERTIFIKATOM “ZLATNA IZVRSNOST 2020”

feb 5. 2021.

Saobraćajno preduzeće Lasta nagrađeno je seritifikatom “Zlatna izvrsnost 2020” koju dodeljuje kompanija Bisnode za natprosečan kvalitet u poslovanju. Sertifikat zlatne bonitetne izvrsnosti predstavlja najviši stepen uspešnosti jedne komapnije koji se iskazuje sa AAA rejtingom za tri uzastopne poslovne godine. To je jedno od retkih priznanja kojim kompanije u poslovnom svetu dokazuju svojim potencijalnim poslovnim partnerima da su odgovorne, kvalitetno vođene i da sa njima treba uspostaviti poslovnu saradnju. Ovim priznanjem Lasta dodatno podiže svoj ugled i poverenje u domaćem i evropskom poslovnom okruženju.

Priznanje je dodeljeno 22. oktobra 2020. godine za period od 12 narednih meseci. Kriterijumi su bili: uspešnost poslovanja, odgovorno poslovanje, finansijska solventnost, a vrednovanje urađeno na osnovu širokog izbora statistički relevantnih i ažuriranih podataka.

Priznanje standard zlatne bonitetne izvrsnosti potvrda je Lastinog višedecenijskog kvalitetnog rada, kontinuiteta u nabavci novih autobusa, u nastupu na novim tržištima, u podizanju kvaliteta usluge prevoza i uslova rada za zaposlene, kao i učešću u aktivnostima značajnim za podizanje kvaliteta života u široj društvenoj zajednici.

Bisnode je najveći pružalac usluga poslovnih podataka u Evropi. Deluje na lokalnom i globalnom nivou, posluje na 19 tržišta. Partner je svetske mreže Dun&Bradstreet i ima višegodišnju tradiciju u dodeli sertifikata bonitetne izvrsnosti u 12 evropskih država.