LASTA OTVORILA TERMINUSNI OBJEKAT NA AUTOKOMANDI

dec 14. 2018.

 

 

Danas je SP Lasta otvorila novi objekat za dopunu BUS PLUS kartica u prigradskom prevozu, kao i za prodaju karata na međugradskim linijama. Novi objekat se nalazi na Autokomandi, na prigradskom stajališu Franša D’ Eperea b.b. u smeru ka Nišu. Objekat je terminusnog tipa, a namenjen je za prodaju karata prvenstveno za Lastine polaske u međumesnom saobraćaju, i gde će se moći  izvršiti dopuna BUS PLUS mesečne karte za prigradske linije. Putnici će moći da dobiju informacije  o svim Lastinim polascima vezanim za ovaj lokalitet.

 

 

 


SP Lasta puštanjem u rad ovog objekta, putnicima će omogućiti da se brže, sigurnije i bezbednije prevoze. Putnicima će kupovinom  karte u ovom objektu,  biti olakšan  prevoz ka željenoj destinaciji, jer ubuduće neće čekati red na ulazak  u autobus. Sa kupljenom kartom  putnik će odmah ući u autobus i smestiti se na sedište, bez čekanja da vozač ispiše kartu i naplati, što je do sada bio slučaj. Sve je ovo uzrokovalo velike gužve i na samom stajalištu, a na taj način ceo tok  saobraćaja se sporije odvijao na ovom delu Autoputa ka Nišu.

 

Svi korisnici BUS PLUS mesečnih karti za prigradski saobraćaj ovde će moći izvršiti dopunu svojih kartica.

 

 

Vladimir Kovačević, koordinator za terminuse u SP Lasta danas je prilikom otvaranja ovog objekta, naglasio značaj saradnje Grada Beograda, Skupštine Grada, Sekretarijata za saobraćaj i Opštine Voždovac sa Lastom, u cilju unapređenja  usluga  javnog gradsko-prigradskog  prevoza na teritoriji Beograda.

 

 

U  izjavi za medije, Kovačević je rekao da je u planu, da se podigne još sličnih objekata  širom Beograda, ukoliko za to bude interesovanja od strane korisnika javnog gradsko-prigradskog autobuskog prevoza.

Novi terminusni objekat na Autokomandi radiće tokom od ponedeljka do subote od 08 do 20 časova, a nedeljom od 08 do 15:30 časova, uz mogućnost njegove korekcije.