LASTA POČELA SEZONU RAZGLEDANJA BEOGRADA I AVALE IZ OTVORENOG AUTOBUSA

maj 4. 2018.

U  organizaciji SP Lasta, ovogodišnja sezona turističkog panoramskog razgledanja Beograda i Avale, otvorenim autobusom LASTA OPEN TOP počela je 01.maja.

 

Prva grupa turista provozala se za prvomajske praznike Lastinim Open Top autobusom kroz grad, čime je zvanično počela još jedna u nizu sezona panoramskog razgledanja grada iz otvorenog autobusa. Lasta Open Top autobus polazi svakog radnog dana sa stajališta na Trgu Nikole Pašića u 16 časova, ali i vikendom tokom ovog meseca. Od juna će biti otvarani i dodatni polasci, prema potrebi turističkog tržišta.Vožnja turističkim autobusom traje oko 90 minuta, a preko audio-vodiča može se čuti priča o istoriji i kulturi Beograda na 8 jezika.

Osim ove gradske turističke ture, Lasta održava i turu otvorenim autobusom od centra grada do Avale samo u dane vikenda, sa polascom u 10:30 sa Trga Nikole Pašića i povratkom sa Avale u 14:30 časova.

Cene karata su nepromenjene u odnosu na prethodnu sezonu, tj. 600 dinara za odrasle i 400 dinara za decu. Karte se mogu kupiti u Lastinoj turističkoj agenciji na Savskom trgu br.1a  (preko puta železničke stanice), info centru Turističke organizacije Beograda i u autobusu neposredno pred početak vožnje.