Lasta ponovo izlazi u susret svojim korisnicima

nov 27. 2013.

 

Beograd, 26. Novembar 2013. godine – Saobraćajno preduzeće „Lasta“, obaveštava građane, da od srede 27. novembra na Autobuskoj stanici Lasta (šalter br. 5), počinje prodaja mesečnih karata za sve međugradske polaske Laste Beograd (osim za Smederevo i Smederevsku Palanku).

 

Za sve korisnike prevoza SP “Lasta“, značajno je napomenuti da prodaja mesečnih karata traje do svakog 20-og u mesecu, a da je prilikom kupovine mesečne karte, potrebno da korisnici prevoza, kod sebe imaju pretplatnu kartu, tj. povlasticu. Ukoliko je nemaju, zainteresovani je mogu besplatno izvaditi na šalteru AS “Lasta“, uz 2 fotografije dimenzija kao za ličnu kartu.

 

Za đake je potrebna potvrda iz škole da su redovni učenici, za studente potvrda sa fakulteta da su redovni studenti, a za zaposlene kopija lične karte.

 

Po rečima Ane Petrović PR & Marketing managera „Laste“, do sada je prodaja mesečnih karata bila omogućena samo u Lastinoj direkciji na Autoputu, a da je nakon molbi i sugestija putnika, obezbeđeno prodajno mesto u samom centru grada. Na ovaj način, SP “Lasta” je ponovo izašla u susret svojim korisnicima.

 

Za više informacija, zainteresovani mogu pozvati službu informacija SP “Lasta” na autobuskoj stanici br.tel: 011/3206 – 923 i 011/3206 – 924.