Lasta Travel & Tourism U NOVOM I SAVREMENOM ENTERIJERU, ALI NA STAROJ ADRESI

jul 27. 2021.

Lastina turistička agencija  nakon uspješno realizovanog projekta renoviranja, adaptacije i opremanja svoje poslovnice u Beogradu na Savskom trgu 1A, sredinom jula dočekala je svoje korisnike na staroj adresi u potpuno novom i savremenom enterijeru. Poslovnica je  opremljena u skladu sa  ISO standardima i zadovoljavaju sve estetske i tehničke standarde najvišeg evropskog nivoa.

 

Poslovnica Lasta Travel & Tourism  je renovirana u cilju kako bi korisnicima pružila što kvalitetniju uslugu u prijatnom i komfornom ambijentu, u kojem kome će svi njeni korisnici na najbolji način moći da saznaju i odaberu usluge koje im odgovaraju.

Lasta Travel&Tourism ima tradiciju dužu od 60 godina i deo je sistema SP Lasta, a na ovoj adresi u Beogradu je još od osnivanja. Korisnici su sa nestrpljenjem i radošću dočekali povratak na staru adresu.

Ovog leta u ovoj poslovnici, usluga prodaje putnih karata je znatno uvećana za Hrvatsku, Crnu Goru i Nemačku, ali i letnjih aranžmana ka poznatim letovalištima na Jadranskom moru.

Renoviranjem svojih poslovnica  Lasta nastavlja sa procesom unapređenja izgleda poslovnih jedinica, pružajući uz komfor enterijera i veliku posvećenost, ali i profesionalnost svojih zaposlenih u njima. To predstavlja vrednosti u okviru kojih Lastina turistička agencija zasniva svoje višedecenijsko poslovanje.

Radno vrijeme poslovnice na Savskom trgu radnim danima: ponedeljak-petak od 08:00 h do 20:00 h, subotom od 08:00 h do 19:00 h.