LASTA TRAVEL& TOURISM- uspešan nastup na Sajmu turizma

feb 26. 2018.

Na juče završenom 40-tom Međunarodnom sajmu turizma, Lasta Travel&Tourizam je uspešno predstavila svoju turističku ponudu za sezonu proleće – leto 2018.godine, ali i primarnu uslugu saobraćaj, svog matičnog preduzeća  SP Lasta a.d. Beograd.  Ove godine Lastina turistička  agencija  akcenat je stavila na široku ponudu aranžmana za odmor i oporavak u srpskim banjama, ali i Welnes i Spa centrima u zemlji i regionu. Takođe, ponudila je i široku lepezu    aranžmana za letovanje  na destinacijama u zemljama regiona: Crnoj Gori,Sloveniji, Hrvatskoj, kao i na atraktivnim destinacijama u Grčkoj, Italiji, Španiji, Malti, Tunisu, Egiptu…

 

Pogodnosti  koje su  izdvojile turističku ponudu Lastine turističke agencije, između ostalog su i popusti za sve korisnike Lastinih aranžmana koje ostvaruju i na njenim redovnim linijama u zemlji 20%, a na međunarodnim l0%, koji će važiti do kraja sezone.

 

Za vreme trajanja Sajma, Lasta je imala i dodatne popuste na hotelski smeštaj za ranu uplatu (vreme trajanja sajma), na destinacijama u Grčkoj, Crnoj Gori i Sloveniji.

Zapaženo je da je vladalo veliko interesovanje za organizovana grupna putovanja po evropskim gradovima, što je proteklih godina Lastina agencija uspešno realizovala. Ova sajamska manifestacija bila je ujedno i prilika da se obave  brojni susreti, razgovori i preliminarni dogovori za saradnju sa domaćim i ino partnerima, što su Lastini predstavnici i iskoristili.

 

Na ovogodišnjem  Sajmu turizma predstavljena je i Lastina kompletna ponuda kada je reč o mogućnostima iznajmljivanja autobusa za turistička, poslovna i druga putovanja. Svi posetioci Lastinog štanda imali su priliku da odaberu iz velike ponude reklamnog materijala-programa letnjih aranžmana i flajere sa redom vožnje za domaće i međunarodne linije.

 

Ukoliko niste stigli da nas posetite  na Sajmu turizma, pozivamo Vas da dođete u našu poslovnicu (Savska ulica br.1A) u Beogradu i odaberete aranžmane koje želite.

 Dobro došli!