LASTA TRAVEL & TURIZAM – SIGURAN IZBOR

feb 20. 2020.

Na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Danas je počeo 42. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, na kojem i Lastina turistička agencija predstavlja svoje programe za proleće i leto 2020. godine. Jedna od srpskih agencija sa najdužom tradicijom Lasta Travel & Turizam svoju ponudu na sajmu predstavlja u Hali I, na moderno  brendiranom štandu od 40 metara kvadratnih, na kome Lastino ljubazno osoblje dočekuje zainteresovane posetioce. Lasta Travel & Turizam na ovogodišnjem najvećem turističkom događaju u Srbiji i regionu jugoistočne Evrope, promoviše do sada najbogatiju ponudu koja uključuje prolećne programe za veliki broj destinacija u Evropi, regionu i Srbiji, kao i druge mogućnosti za putovanja. Za predstojeće leto po prvi put posle duže godina, Lasta nudi programe u svom zakupu za letnje destinacije u Grčkoj-Olimpijska regija, kao i programe za leto u Crnoj Gori.

Dugogodišnji verni putnici i korisnici turističke usluge Lastine agencije znaju, da je ona pouzdan, bezbedan, siguran i dobar izbor. Ona će korisnicima turističkih aranžmana tokom trajanja sajma ponuditi i sajamske popuste kroz „first minut“ ponudu od 15% za letnje aranžmane u Grčkoj. Tokom trajanja sajama Lasta će ponuditi i druge pogodnosti i poklone koje će deliti posetiocima na njenom štandu. Takoođe u ponudi su, putni aranžmani po pristupačnim cenama koje su za njihov budžet najpovoljniji i uz druga iznenađenja, na širokoj paleti najboljih mesta za odmor, za sve korisnike njenih aranžmana.

Lastina turistička agencija ima posebnu prednost u odnosu na druge agencije jer za realizaciju turističkih putovanja  koristi najbolje autobuse iz voznog parka  matičnog preduzeća. To su komforni visokoturistički i turistički autobusi sa najsavremenijom opremom, za duga putovanja i kraće ture.

Za leto 2020. godine, Lasta je odabrala tradicionalno najtraženije letnje destinacije turista iz Srbije, a to su aranžmani u Grčkoj, odnosno Olimpijskoj regiji. Omiljena destinacija srpskih turista je Paralija i Olimpik Bič, zato je Lasta zakupila smeštajne kapacitete u hotelima i vilama tih mesta na bazi najma za 10 noći/ 11 dana. Osim ovih destinacija Lasta ima u ponudi i apartmanski smeštaj na teritoriji cele Grčke.

Program za leto 2020. godine Lasta Travel & Turizam radi i crnogorsko primorje, prvenstveno Čanj, Budvu, Igalo, Dobre vode, Petrovac, Bar… Svi turisti koji kupe Lastin aranžman  za letovanje u Crnoj Gori  ostvaruju 30% popusta na redovnim linijama  SP Lasta ka toj državi.

Programima za putovanja po evropskim gradovima obuhvaćen je gotovo ceo kontinent. Osim ovih aranžmana u Lastinoj ponudi su odmori i oporavak u  banjama Srbije, Slovenije, Mađarske, kao i  Velnes i Spa vikendi u zemlji i okruženju.

Lastina Marketing služba pripremila je pažljivo odabrane turističke brošure, reklamni materijal i poklone za korisnike i posetioce njenog štanda na beogradskom sajmu.

Međunarodni 42. beogradski sajam turizma, pod sloganom „Put pod noge“, otvoren je danas u Beogradu, a turističku ponudu na toj manifestaciji u naredna četiri dana predstaviće oko 900 izlagača iz više od 40 zemalja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je otvaranju sajma turizma, a u 13 časova sa šefom Delegacije EU u Srbiji Semom Fabricijem i zamenicom ambasadora Nemačke Doroteom Gizelman, obeležiće početak projekta „EU za kulturno nasleđe i turizam“.

Pozivamo sve Vas,  ljubitelje turističkih putovanja da u naredna četiri dana  posetite štand (1102)  Lasta Travel & Turizam u Hali 1 Beogradskog sajma, na druženje sa nama uz mogućnost odabira baš pravog aranžmana za Vas.