Lastina agencija na 37. Sajmu turizma: Veliko interesovanje za atraktivne ponude

feb 23. 2015.

 

Beograd, 23. Februar, 2015. godine – Lastina turistička agencija uzela je učešće na 37. Međunarodnom Sajmu turizma, rekordnom po broju poseta ove godine.
 

Agencija je i ove godine imala veliku i sadržajnu ponudu. U ponudi su se našli turistički aranžmani za gradove Evrope i to Amsterdam, Severnu Italiju ali i Berlin-Drezden, i dr.
 

Neizbežna je bila i ponuda za 8. Mart: Temišvar-Arad, Večni Rim, Salzburg-Hastad-Graz, Milano-Nacionalni part Cinque Terre, Bled-Postojna-Portorož, ali i godinama unazad atraktivna destinacija za Uskrs – Kapadokija.
 

Veliki akcenat je i ove godine stavljen na letovanje u Crnoj Gori i Grčkoj. Kada je Crna Gora u pitanju, u ponudi su Hotel Kapri u Igalu i Apartmani Lara u Čanju.
 

“I ove godine, vlada veliko interesovanje na štandu za sve naše programe a mi se trudimo da poverenje putnika i nagradimo. I dalje nudimo popuste za prevoz uplatom aranžmana za leto u Crnoj Gori, ali i za uvek popularne banje u Sloveniji i to od 20 do 50 odsto”, izjavila je Ana Petrović, PR i marketing menadžer ovog preduzeća.
 

Ona je podsetila i na ponudu hotela Lasta u Ljuboviji koji je otvoren u julu 2013. godine koji po svim kriterijumima, opremi i standardima predstavlja visok nivo hotelijerske usluge a koji uživa poverenje sve većeg broja gostiju.
 

Od dodatnih usluga u agenciji Lasta Travel&Tourism su iznajmljivanje autobusa, zdravsteno osiguranje, menjačnica, kupovina autobuskih karata, avio karte, kao i ulaznice za koncerte i izložbe.