Lastinim Open Topom izletnička tura povodom jubileja

avg 6. 2021.

„IZ SRCA GRADA KA AVALI“

Lasta Travel&Tourism obeležava deset godina pružanja usluge turističkog razgledanja iz otvorenog autobusa. Tim povodom danas je organizovala izletničku turu „Iz srca grada ka Avali“ za Lastine zaposlene i njihovu decu i izbrendirala Open Top novim dizajnom sa motivima grada.

Izletnička tura realizovana je trasom koja ide od turističkog stajališta na Trgu Nilole Pašića, ulicama Kneza Miloša i Srpskih Vladara, preko Slavije i Bulevara Oslobođenja do Avalskog tornja, uz stručnu prezentaciju Lastinog turističkog vodiča najvećih znamenitosti na ovoj trasi, kao i bogate istorije naše prestonice.

Lastini zaposleni i njihova deca imali su prilike da tokom panoramskog razgledanja uživaju u lepotama grada, prožetom tradicijom i kulturom našeg naroda, kao i čarima Avale, koju krasi Avalski toranj.  Izletnicima su podeljeni  lanč paketi, brendirani šeširi, a najmlađima i lopte.

Izletnička tura „Iz srca grada ka Avali“ organizuje se u dane vikenda (subotom i nedeljom) sa polascima u 10:30 časova sa Trga Nikole Pašića i povratkom sa Avale u 14:30 časova. Za realizaciju ovih polazaka neophodan je minimum od 10 osoba.

Pored toga, Lasta Travel&Torism organizuje panoramsko razgledanje prestonice, a korisnicima nudi i mogućnost iznajmljivanja otvorenog autobusa.

Cene karata za odrasle osobe su 800,00 dinara, a za decu 500,00 dinara. Karte se mogu kupiti u autobusu, a rezervacija karata izvršiti u Lastinoj poslovnici na Savskom trgu 1 a.

Prvi Open Top polazak realizovan je promo turom „Iz srca grada ka Avali“ 23. juna 2011. godine.  Zatim je usluga proširena na manastirske ture i panoramsko razgledanje grada.

Iz godine u godinu interesovanje domaćih i stranih turista za programe Open Top usluge raste. Na Lastinom otvorenom autobusu svečano su proslavljani pobednički pehari Novaka Đokovića, organizovani svečani dočeci za srpske „zlatne“ vaterpoliste, odbojkaše i fudbalere. „Neverne bebe“ snimile su muzički spot i sa otvorenim autobusom putovali na turneju po svim većim gradovima u Srbiji. Mladenci sa svatovima su odlazili na venčanja, „Radio 202“ slavio svoj jubilej, a mnoge turističke grupe odlazile u razgledanje raznih destinacija u sopstvenom aranžmanu. Turističko razgledanje iz Open Topa tokom protekle decenije Lasta je organizovala u Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu, povodom važnih kulturnih i muzičkih manifestacija.

Pozivamo vas da nam se i ovoga leta pridružite i uživate u lepotama naše prestonice na panoramskom razgledanju i izletničkoj turi Lastinim otvorenim autobusom.

Kontakt:  Lasta Travel&Torism

                  Savski trg 1 a

Tel:011 6641 251; 6642 473

E-mail: turizam01@lasta.rs