Lastom na Zlatibor i Kopaonik: Posebni popusti za porodice

jan 1. 2013.

 

Beograd, 21. decembar 2012. godine – Saobraćajno preduzeće „Lasta“ će i ove zimske sezone održavati linije ka najposećenijim planinskim centrima u Srbiji. Godinama unazad najposećenije destinacije tokom zimskih meseci su Kopaonik i Zlatibor, pa je Lasta u ovom periodu otvorila ekspres linije ka ovim planinama.
 

Sezonske linije ka Zlatiboru i Kopaoniku počeće da saobraćaju 25. decembra 2012. godine. Turisti će Lastom moći da putuju do Zlatibora i nazad sve do 28. februara, a linija do Kopaonika će saobraćati do 15. marta 2013. godine.
 

„Prethodnih godina uvek se tražila karta više ka Kopaoniku i Zlatiboru. Turisti su zadovoljni onim što im nude ovi planinski centri, ali i Lasta kao najveći autoprevoznik u Srbiji, pa je to bilo dovoljno da i ove godine nastavimo da održavamo linije do ovih planina“, istakla je Ana Petrović, PR menadžer Laste. Ona je dodala da su cene karata za sezonske linije pristupačne za sve kategorije putnika, kao i da je Lasta pripremila posebne popuste za porodice koje se odluče da putuju do ovih planina.
 

Linija Beograd –Kopaonik saobraćaće svakodnevno, sa polaskom iz Beograda u 8.45 sati, a povratak sa Kopaonika planiran je u 13.30 sati. Petkom, subotom i nedeljom, Lasta će ka Kopaoniku kretati u 05.45 sati, a u prestonicu će se vraćati u 17.15 sati.
 

Za turiste koji odluče ove zime da posete Zlatibor, Lasta će iz Beograda saobraćati svim danima u 08 sati, a povratak sa ovog planinskog vrha je u 14 sati.
 

Saobraćajno preduzeće „Lasta“, kao najveće saobraćajno preduzeće u jugoistočnoj Evropi, ove godine proslavilo je 65 godina od svog osnivanja. Jubilarnu godinu obeležava u znaku bogatije ponude, a ekspres linije ka Kopaoniku i Zlatiboru u zimskim mesecima samo su neke od pogodnosti koje Lasta nudi putnicima.
  

Plakat Beograd-Kopaonik u PDF-u – LINK
 

Plakat Beograd-Zlatibor u PDF-u: LINK