LASTOM PO SRBIJI

jul 3. 2020.

Novi Lastin spot

Marketing služba SP Lasta i produkcijska kuća “Crossroads” krajem juna snimili su novi TV spot “Lastom po Srbiji” koji je namenjen za promociju Lastine usluge u međugradskom saobraćaju.

 Kadrovi spota najvećim delom snimljeni su na Fruškoj Gori, u prelepoj prirodi i autentičnom ambijentu kojim se promovišu tradicionalne vrednosti Srbije-folklor, vinogradarstvo, porodična trpeza… U snimanju spota učestvovali su pripadnici svih generacija, od najmlađih do penzionera, kao i KUD “Ripanj” iz Ripnja. U spotu su prikazane i druge prelepe destinacije u Srbiji do kojih se može stići novim, udobnim i savremeno opremljenim Lastinim autobusima.

Lasta u međugradskom saobraćaju pokriva gotovo celu teritoriju Srbije, tako da se turistima, koji ovoga leta ne idu na more, pruža mogućnost da Lastom bolje upoznaju Srbiju, njene prelepe gradove, banje, planine, manastire, salaše…U ponudi je redovan linijski prevoz, turistički aranžmani i izleti Lastine agencije. Dobar kvalitet usluge garantovan je nabavkom više od 100 novih autobusa tokom protekle godine, tradicijom Laste dugom 73 godine i tradicijom Lastine turističke agencije koja na srpskom tržištu posluje 61 godinu

Novi Lastin spot korisnici naše usluge, kao i drugi građani Srbije uskoro će videti na elektronskim medijima nacionalne frekvencije.