LASTU POSETILI DIREKTORI ER SRBIJA KETERINGA I GSP-a BEOGRAD

jul 12. 2018.

 

Danas pre podne, u poseti Lasti bio je Puniša Zdravković, generalni direktor Er Srbija keteringa, koji se sastao sa  generalnim direktorom SP Lasta Tonijem Gajićem, članovima Izvršnog odbora i predsednikom Nadzornog odbora SP Lasta, Dejanom Mikuletićem.

Na sastanku  se razgovaralo o mogućnostima poslovno tehničke saradnje dva privredna sistema.

 

 

 

 

Tokom dana Toni Gajić, generalni direktor SP Lasta u svom kabinetu primio je generalnog direktora  JKP GSP Beograd,  g. Željka Milkovića.

Sastanku su prisustvovali i Dejan Mikuletić,  predsednika Nadzornog odbora i Vladan Sekulić člana NO SP Lasta.

 

 

 

 

Povoda za susret rukovodstva dva velika saobraćajna sistema, jednog u većinskom vlasništvu države a drugog Grada Beograda, bilo je više.

 

Pre svega razgovaralo se o unapređenju  saradnje ova dva javna saobraćajna sistema, kada je reč  o gradsko-prigradskom prevozu, ali i o tekućim problemima. Tokom sastanka razgovaralo se i o nedostatku profesionalnog vozačkog osoblja, sa kojim se suočavaju ova dva preduzeća, kao i sa odlaskom postojećeg vozačkog kadra na rad u inostranstvo. Razmenjena su  mišljenja o mogućnostima  prevazilaženja tog problema, kao i o drugim vitalnim pitanjima iz oblasti javnog gradsko-prigradskog saobraćaja.