NAJPOVOLJNIJI TEHNIČKI PREGLED U BEOGRADU

dec 15. 2018.

 

 

SP LASTA  A.D. BEOGRAD  osim svoje primarne delatnosti – usluge prevoza  putnika- bavi se i dodatnom uslugom TEHNIČKOG PREGLEDA VOZILA u sklopu svojih autobaza u Beogradu i Mladenovcu. Ovim vidom usluge Lasta se bavi već 45.godina.

Na ove dve lokacije Lastinog Tehničkog pregleda obavljaju se poslovi pregleda vozila iz kategorija putničkog i teretnog programa, kao i autobusa i priključnih vozila.

 

 

 

 

Uz najpovoljniju cenu u Beogradu, na Lastinom tehničkom pregledu vrši se najbolja kontrola tehničke ispravnosti sa savremenom i kvalitetnom opremom, koju obavlja  tim ovlašćenih radnika. U zavisnosti od kategorije vozila određene su i cene pregleda, a raspon cene je od 1.700,00 do 2.200,00 dinara za putnički program, odnosno od 2.400,00 do 5.500,00 dinara za teretni program.

 

 

SP LASTA pruža uslugu prevoza putnika u drumskom saobraćaju duže od 70. godina, koja je utemeljena na sigurnosti, pouzdanosti i kvalitetu.

Tokom svih decenija postojanja bila je maksimalno  posvećena  na sigurnost prevoza, pouzdanost autobusa i kvalitet usluge. Samo tehnički ispravno vozilo može obezbediti sigurnu vožnju i jedino takvo vozilo može biti registrovano. Od tehničke ispravnosti vozila  zavisi pre svega bezbednost putnika, ali i ostalih učesnika u saobraćaju. Zato Lasta više od četrdesetpet  godina pruža najkvalitetniju kontrolu tehničke ispravnosti vozila, koju vrši  Lastin ovlašćeni tim radnika sa dugogodišnjim iskustvom na Tehnikom pregledu u Lastinom Autocentru u Beogradu, kao i Autobazi u Mladenovcu.

 

Tehnički pregled vrši se po propisima koji su u vezi sa tehničkim uslovima koje moraju ispunjavati sva  vozila u saobraćaju.Takođe, u zakonskim određenim okvirima traje   tehnički pregeled vozila, odnosno od 30-45 minuta u zavisnosti od kategorije vozila.

 

 

 

 

Moguća je i rezervacija termina za tehnički pregled na telefone: 011- 3402-444; mob. 064- 8323-467, ili na e-mail: tehnicki.pregled@lasta.rs , na Tehničkom pregledu u Autocentru SP Lasta u Beogradu.

 

Tehnički pregled PO “Lasta Mladenovac” telefoni: 011-8240-227; mob. 064-8323-514, ili na e-mail: tp.mladenovac@lasta.rs.

 

Radno vreme  Tehničkog  pregleda u Beogradu je od 07-15 h od ponedeljka do petka.

 

Radno vreme Tehničkog  pregleda u Mladenovcu je tokom radne sedmice od 07-15 časova, subotom od 07 -12 časova.