NAJPOVOLJNIJE LASTOM NA MORE

jun 13. 2018.

 

CRNA GORA

 

Saobraćajno preduzeće „Lasta“ će i tokom ovog leta svakodnevno prevoziti putnike iz  nekoliko gradova Srbije do uvek aktuelnih letnjih destinacija na crnogorskom primorju.

 

Ovogodišnju letnju sezonu SP Lasta otvara prvim sezonskim polaskom u utorak 26. juna iz Beograda u 20:00 časova za Herceg Novi, preko Mladenovca, Aranđelovca i Topole do Sutomora i svih većih gradova crnogorskog primorja.

 

Lasta je i ove godine pripremila specijalne popuste za svoje putnike. Svi  putnici koji kupe karte do 30. juna 2018. godine za bilo koji datum putovanja do kraja sezone, ostvaruju popust od 20 odsto. Lasta nudi i dodatnu pogodnost – mogućnost kupovine karata na rate, ukoliko ih kupite u Lastinim prodajnim mestima.

 

Za putnike koji propuste ovaj rok, nakon 1. jula 2018. godine Lasta nudi druge vidove promo popusta za sledeće kategorije putnika:

 

· za mlade do 28 godina –popust 10%

· za grupe od 8 putnika i više – 10%

· za decu starosti do 4 godine – gratis ( ako ne zauzimaju sedište), od 4 do 10 godina 50% ( važe tokom cele godine)

· porodični popust – 10%

. za korisnike aranžmana turističke agencije „Lasta“ – 20% na cenu povratne karte za linije ka Crnoj Gori, Hrvatskoj, BiH i Sloveniji (popusti se ne sabiraju, već se odobrava najveća suma popusta za ovaj paket). 

 

 

 

 

Do Herceg Novog  preko Podgorice, Budve i Tivta ( uključen transfer trajektom), Lasta će održavati polaske svakodnevno sa Glavne autobuske stanice u Beogradu ( BAS-a) u: 19:00, 19:30 (već pomenuti polazak u 20:00),  i 21:00 čas. Polazak iz Beograda do Budve održavaće se svakodnevno u 22:00 časa sa BAS-a.

 

Kod  mladih će, Ada Bojana i ove godine biti popularna destinacija, a putnicima koji se odluče za taj deo crnogorskog primorja na raspolaganju će biti Lastini svakodnevni polasci ka Baru i Ulcinju iz Beograda u 20:30 i 21:30 časova.

 

Putnici čije će destinacije biti duž predivnog bokokotorskog zaliva mogu koristiti svakodnevne polaske iz Beograda za Kotor u 12:30 i 22:45 časova.

 

Osim iz Beograda do Herceg Novog, Budve, Sutomora i Tivta, SP Lasta će održavati polaske iz Niša (preko Prokuplja i Blaca), Obrenovca (preko Uba i Valjeva), Smedreva (preko S.Palanke, Kragujevca i  Kraljeva) i Čoke ( preko Kikinde, Zrenjanina i Beograda).

Za detaljne informacije o polascima za Crnu Goru, kao i o ostalim međunarodnim polascima putnici mogu besplatno kontaktirati call centar SP Lasta na br.tel: 0800 334 334; kupiti i izvršiti rezervaciju karata u TA Lasta Savski trg 1a, ili na tel. 064-8323-983 ili tel. 011-6641-251, kao i u drugim Lastinim prodajnim mestima ( iz mesta polaska), ali i na BAS-u.

 

Napomena:

 

Potrebno je izvršiti rezervaciju mesta za povratak, odmah po dolasku u mesto odmora ili

boravišta, na AS u tom mestu.To je moguće uraditi na svim autobuskim stanicama u

mestima kroz koja prolazi ta linija, kao i kod Lastinih predstavnika u Crnoj Gori.

Lasta će i ove godine imati svoje predstavnike u Herceg Novom, Budvi i Sutomoru,

kojima se mogu putnici obratiti za rezervaciju mesta u povratku. Njihove kontak telefone

mogu dobiti od vozača prilikom odlaska u Crnu Goru.

 

 

HRVATSKA

 

LASTOM  DO  ISTRE,  KVARNERA,  DALMACIJE  ILI  HRVATSKIH  OSTRVA

 

 

I ovog leta saobraćajno preduzeće „Lasta“ nudi korisnicima svojih usluga prevoz do atraktivnih destinacija na hrvatskom primorju, za koje svakog leta domaći turisti pokazuju sve veće interesovanje.

 

Pored redovnih polazaka iz Beograda za Split (preko Gračca, Knina i Sinja) u 20:30 svakim danom osim nedelje, i iz Beograda za Poreč (preko Rijeke i Umaga) u 8:00 ponedeljkom, sredom i petkom, koji saobraćaju tokom cele godine, SP „Lasta“ otvara i dodatne sezonske polaske od kraja juna 2018.godine.

 

 

 

POPUSTI  ZA SEZONSKE LINIJE

 

SP Lasta nudi specijalne popuste od – 15% za sve putnike koji kupe kartu u promo periodu do 30.juna 2018.godine.  Svi koji kupe karte u Srbiji do ovog roka, za bilo koji datum dok traje sezona, ostvaruju popust u navedenom iznosu.

 

Putnici će ostvariti popust kupovinom karte za sezonske linije i to za:  jutarnji polazak iz Beograda (u 7.00 utorkom i nedeljom) za Pulu, preko Rijeke i Pazina, a iz Pule (sredom i ponedeljkom u 5:00 časova),  kao i za večernje polaske iz Beograda – preko Stare Pazove (u 20:00 časova ponedeljkom, sredom i petkom), za Pulu i dalje za Opatiju i Rovinj, a iz Pule (utorkom, četvrtkom i subotom u 19:00 časova.)

 

Lasta će u letnjoj sezoni održavati i linije:

 

– za Korčulu, preko Metkovića i Ploča, iz Beograda u 21:00 sredom, petkom i nedeljom; sa Korčule utorkom, subotom i nedeljom u 17:30 časova;

 

za Pulu, preko Rijeke, Poreča i Rovinja iz Subotice u 20:00, Novog Sada u 22:00 časa svim danima osim nedeljom, a iz Pule u 17 časova svim danima osim utorkom

 

za Split iz Sombora u 20:30, a iz Novog Sada u 22:00 časa svakim danom osim utorkom, a  iz Splita u 20:00 svakim danom osim utorkom.

 

 

 

 

Za detaljne informacije o polascima za Hrvatsku, kao i o ostalim međunarodnim polascima putnici mogu besplatno kontaktirati call centar SP Lasta na br.tel. 0800 334 334;

 

kupiti i izvršiti rezervaciju karata u TA Lasta Savski trg 1a, tel. 064-8323-983 ili tel. 011-6641-251, kao i u drugim Lastinim prodajnim mestima ( iz mesta polaska), ali i na BAS-u, kao i na AS u Subotici i Novom Sadu.

 

Napomena:

 

Potrebno je izvršiti rezervaciju mesta za povratak, odmah po dolasku u mesto odmora ili boravišta.

To je moguće uraditi na svim autobuskim stanicama u mestima kroz koja prolazi ta linija.