ODRŽANI PRVI POLASCI TURISTIČKIH AUTOBUSA SA NOVOG TERMINALA

apr 27. 2018.

 

Danas su održani prvi polasci turističkih autobusa sa novog zvaničnog terminala za tu namenu  iz Beograda. Turističke agencije “SABRA” i TuristTrade, imale su organizovane grupe turista za  Grčku i Italiju, sa 4 polaska u popodnevnim satima ( od 18- 19:30 časova).

Na probnom  otvaranju ovog terminala bili su prisutni predstavnici  Nacionalne asosijacije turističkih agencija( JUTA),  turistički vodiči iz TA “SABRA” i “TURISTTRADE”, Nadzorni odbor i Izvršni direktori SP Lasta, kao i  članovi radne grupe  SP Lasta koji su učestvovali u izradi i realizaciji Projekta izgradnje ovog terminala.

 

Prvi utisci putnika, predstavnika JUTE i turističkih agencija “Sabra” i TuristTrade” bili su više nego pozitivni što se tiče samog Terminala za turističke autobuse. Bilo je korisnih zapažanja i sugestija za bolje funkcionisanje gradskih linija do ovog terminala, kao i drugih sitnih primedbi  koje su imali putnici. Radna grupa će razmotriti sve sugestije i potruditi se da na  terminalu sve funkcioniše po standardima do zvaničnog otvaranja koje će biti 7. maja.