OPEN TOP – uvedeni dodatni termini razgledanja grada

jun 6. 2014.

 

Beograd, 6. jun 2014. godine – Turistička agencija „Lasta“ obaveštava svoje sugrađane da uvodi dodatni termin za razgledanje Beograda otvorenim autobusom OPEN TOP. Pored već ustaljenog termina, svakodnevno od 16 časova, svim zainteresovanim na raspolaganju je i dodatni polazak svakog dana od 12 časova, a polasci se održavaju sa Trga Nikole Pašića.
 

“Interesovanje za razgledanje grada otvorenim autobusom je sve veće, tako da smo odlučili da uvedemo i dodatni polazak u 12 časova. Obzirom da nas od 1. jula, očekuju više temperature, termini razgledanja će pretpeti izvesne izmene o čemu ćemo vas blagovremeno obavestiti” , izjavila je Ana Petrović, PR menadžer Saobraćajnog preduzeća Lasta.
 

Ona je dodala da svakako ne treba propustiti Izlet na Avalu otvorenim autobusom OPEN TOP i podsetila da se polasci održavaju subotom i nedeljom u 11 časova sa Trga Nikole Pašića.
 

Cene karata za oba programa su 400 dinara za decu, odnosno 600 dinara za odrasle. Karte se mogu kupiti u autobusu ili na prodajnim mestima Lastine turističke agencije u Beogradu, na Savskom trgu br.1 (preko puta Železničke stanice), tel. 011-6642-473, ili u Balkanskoj ulici br. 35-39 (Tržni centar, I sprat) tel 011-3622-298 ili na e-mail: opentop@lasta.rs.