OTKAZANI POLASCI ZA ŠVAJCARSKU I HRVATSKU

jul 11. 2020.

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Obaveštavamo naše putnike na linijama za Cirih, Split i Poreč da su otkazani prethodno najavljeni polasci na našem sajtu.

Novim odlukama država Švajcarske i Hrvatske o merama izolacije u trajanju od 14 dana za srpske državljane prilikom ulaska u navedene zemlje, odlučili smo da otkažemo naše polaske na navedenim linijama.

Izvinjavamo se svim našim putnicima koji su planirali putovanje na ovim otkazanim polascima.

Podsećamo sve naše putnike da u skladu sa preporukama Evropske komisije o dozvoli ulaska za zemlje zapadnog Balkana u Evropsku Uniju, koja nije obavezujuća za sve države članice, da se prethodno detaljno informišu o mogućnostima ulaska u zemlju u koju planiraju da putuju.

Ovim putem vas takođe obaveštavamo da  „SP LASTA“ ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko zbog vaših putnih dokumenata ili neposedovanja potrebne dokumentacije, niste u mogućnosti da uđete u bilo koju od država tranzita ili državu odredišta, te u skladu sa tim, nemate pravo na refundaciju cene karte ili na bilo kakvo obeštećenje od strane naše kompanije, ukoliko iz napred navedenih razloga budete primorani da prekinete vaše dalje putovanje.