Otvorena Turistička agencija „Lasta Travel & Tourism“ u Čačku

nov 22. 2012.

 

Čačak, 20. novembar 2012. godine – Turistička agencija „Lasta Travel & Tourism“ danas je svečano otvorila predstavništvo u Pivarskoj ulici 13 u Čačku, čime je proširila mrežu svojih poslovnica u Srbiji.

Osim tri poslovnice u Beogradu Turistička agencija „Lasta Travel & Tourism“ ima i turistička predstavništva u Nišu, Valjevu, Smederevu, Inđiji i Staroj Pazovi sa ukupno 50 zaposlenih.
„Širenjem mreže poslovnica želimo da žiteljima Čačka približimo ponudu turističkih usluga po kojem je Turistička agencija „Lasta“ već prepoznatljiva.“ – rekla je Ana Petrović , PR menadžer SP „Lasta“ i dodala da su 53 godine postojanja Turističke agencije „Lasta“, koliko se obeležava ove godine, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, odličan pokazatelj uspešnog poslovanja širom Srbije i Evrope.
Na otvaranju je predstavljena aktuelna ponuda turističkih destinacija koja će od sada biti dostupna stanovnicima Čačka.

Turistička agencija će imati kompletnu ponudu turističkih aranžmana, baviće se prodajom autobuskih i avio karata, putnog osiguranja kao i celokupnom organizacijom đačkih i stručnih ekskurzija, izleta, letovanja, zimovanja i iznajmljivanje autobusa.

Saobraćajno preduzeće „Lasta“, kao najveće saobraćajno preduzeće u jugoistočnoj Evropi, ove godine proslavlja 65 godina od svog osnivanja. Jubilarnu godinu obeležava u znaku bogatije ponude svojim putnicima.