Otvorena Turistička agencija „Lasta Travel & Tourism“ u Novom Sadu. Akcenat na promociji Novog Sada kao turističke destinacije

maj 15. 2015.

 

Novi Sad, 14. maj 2015. godine – Turistička agencija „Lasta Travel & Tourism“ danas je svečano otvorila predstavništvo u Tržnom centru Spens u Novom Sadu, čime je proširila mrežu svojih poslovnica u Srbiji.
 

Osim dve poslovnice u Beogradu Turistička agencija „Lasta Travel & Tourism“ ima i turistička predstavništva u Nišu, Valjevu, Smederevu, Inđiji, Staroj Pazovi, Čačku sa ukupno 50 zaposlenih.
 

„Širenjem mreže poslovnica želimo da žiteljima Novog Sada približimo ponudu turističkih usluga po kojima je agencija „Lasta“ već prepoznatljiva. „Cilj nam je i da Novi Sad kao metropola i turistička destinacija dobije Open Top autobus koji je danas kružio ulicama ovog grada.“ – rekao je Nebojša Mirović, rukovodilac turizma SP „Lasta“. On je dodao da Turistička agencija „Lasta“ iz godine u godinu ima sve više zadovoljnih klijenata, pa je tako samo prošle godine, usluge agencije koristilo čak 20000 zadovoljnih klijenata, što je odličan pokazatelj uspešnog poslovanja širom Srbije i Evrope.
 

Na otvaranju je potpisan Protokol o saradnji sa Turističkom Organizacijom Vojvodine u cilju promovisanju turističkih potencijala ovog dela zemlje a u planu je i saradnja sa Exit timom, čime će se obogatiti turistička ponuda vojvođanske prestonice za sve inostrane goste.
 

Gvozden Perković, direktor Turističke Organizacije Vojvodine istakao je da je će, uz pomoć Laste, TOV imati pouzdanog partnera kada je transport u pitanju, ali i da će na ovaj način zajednička poruka o potencijalima naše zemlje lakše stići u druge zemlje kroz posete međunarodnim sajmovima.
 

Turistička agencija će imati kompletnu ponudu turističkih aranžmana, baviće se prodajom autobuskih karata za međugradske i međunarodne linije, avio karata, putnog osiguranja kao i celokupnom organizacijom đačkih i stručnih ekskurzija, izleta, letovanja, zimovanja i iznajmljivanje autobusa.
 

Saobraćajno preduzeće „Lasta“, kao najveće saobraćajno preduzeće u jugoistočnoj Evropi, ove godine obeležava 68 godina od svog osnivanja.