PET NOVIH SOR-OVA U SOPOTU

jul 29. 2017.

Radna jedinica „Lasta Sopot“ svečano je preuzela 5 novih autobusa marke SOR ispred zgrade Opštine Sopot. Preuzimanje je obavljeno  u prisustvu predsednika opštine Sopot Živorada Milosavljevića, zaposlenih Opštine Sopot, direktora saobraćaja SP Lasta Nenada Ivanovića, šef RJ „Lasta Sopot“ Darka Petrovića, rukovodioca marketinga i komercijalnih poslova SP Lasta Miodraga Skendžića i zaposlenih  RJ „Lasta Sopot“.

 

Predsednik opštine Sopot Živorad Milosavljević, dao je podršku naporima koji Lasta čini da bi podila kvalitet usluge:„Za građane opštine Sopot mnogo znači sve ovo što se dešava u zadnjih godinu  i nešto  dana u Lasti.

Pet novih vozila koja su danas stigla doprineće  podizanju  kvaliteta usluge prevoza. Nabavka novih vozila predstavlja kontinuitet obnove voznog parka, jer je u prethodnim godinama  izvestan broj vozila stigao u Sopot. Lasta ovde u prevozu ima dominantan značaj i postoji  opšte zadovoljstvo građana  njenom uslugom. Lasta, Lastin prevoz na opštini Sopot  i organizacija prevoza koju radi Direkcija za javni prevoz, (ITS sistm) su kvalitetni.  Zajednička ulaganja Grada i Laste i  podrška koju Grad treba da gradi prema Lasti  obezbediće sigurnosti i Lasti i građanima, ne samo na ovim prostorima Kosmaja nego i šire, na prostorima gde Lasta vozi.“

Nakon svečanog preuzimanja organizovana je promotivna vožnja od Sopota do Tresija i fotografisanje novih autobusa podno planine Kosmaj.

Tokom 2017. godine RJ „Lasta Sopot“ obnovila je vozni park sa 7 novih vozila. Za zaposlene ove radne jedinice to je veliki uspeh, jer se i oni sa najdužim stažom u Lasti ne sećaju da je toliki broj vozila u Sopot stigao u jednoj godini.