PO NEDELJNOM REDU VOŽNJE TOKOM PRAZNIKA NA TERITORIJI SRBIJE

dec 29. 2020.

SP Lasta će primenjivati nedeljni red vožnje tokom prva dva dana Nove godine ( 01. i 02. januara), kao i za vreme Božića ( 07. januara 2021. godine), na teritoriji opština: Stara Pazova, Inđija, Valjevo, Smederevo, Smederevska Palanka, Mladenovac, Aranđelovac i Obrenovac u kojima ima svoje poslovne organizacije i radne jedinice. U ovim opštinama, na linijama gradsko-prigradskog i lokalnog saobraćaja Lasta će obavljati prevoz po nedeljnom redu vožnje tokom prazničnih dana, osim ukoliko odlukom lokalne samouprave ne bude predviđen drugačiji režim odvijanja saobraćaja.

Na linijama međumesnog saobraćaja na teritoriji Srbije, Lasta će takođe primenjivati nedeljni red vožnje tokom praznika Nove godine (01. i 02.januara)  i Božića ( 07.januara 2021.godine), ali i u skladu sa definisanim režimom registrovanih redova vožnje.

Sve Lastine poslovne organizacije koje održavaju polaske po Ugovorima o posebnom linijskom saobraćaju primenjivaće tačan režim njihovog održavanja. Izmene su moguće jedino ako  korisnici tog vida usluge budu to zahtevali od Laste.