Počinju Lastine turističke ture sa otvorenim autobusom

apr 26. 2012.


 

U organizaciji Lastine turističke agencije, ovogodišnja sezona turističkog razgledanja Beograda i okoline, otvorenim autobusom Lasta Open Top počinje 12. maja. Lastina turistička agencija za ovu sezonu, pripremila je sadržajniju ponudu kada su u pitanju turističke ture otvorenim autobusom.

 

Kružna tura „Iz srca grada do Avale“ zvanično će otvoriti sezonu 12.maja, sa autobusom na sprat specijalno brendiranom za gradske ture, sa prepoznatljivim motivima Beograda. I ove sezone, otvoreni autobus saobraća do Avale samo u dane vikenda – subotom i nedeljom – sa polascima u 09, 12, 15 i 18 časova, sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića.

 

Manastirska tura počinje sa radom 16. maja, sa polascima u 09.00 časova svake srede sa Savskog trga, odnosno u 09.30 h, sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića.

 

Povodom otvaranja sezone, Lasta je odobrila popust od 50% na cenu karte, za prvi dan rada (12. maj) otvorenog autobusa. Karte će se moći kupiti isključivo u Lastinim turističkim agencijama u Beogradu, Savski trg br. 1a (preko puta Železničke stanice), tel. 011-6642-473, i u Balkanskoj ulici br. 35-39 (Tržni centar I-sprat), tel. 011-3622-298.

 

Karte će biti u prodaji od 7.5.2012. godine.

 

U saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, Lasta će organizovati turističko razgledanje grada, u pratnji vodiča, a biće organizovane i posete Salašima, Nautičkom selu, Bojčinskoj šumi i Kosmaju.

 

Ovog leta, novina je i to, što će se naši sugrađani do Beogradskih kupališta voziti u otvorenom Lastinom autobusu.