Ponovo kreće „Lastina“ kružna tura do Avale

apr 23. 2013.

 

Beograd, 21. april 2013. godine – Beograđani i gosti glavnog grada od subote, 27. aprila 2013. godine, ponovo će moći da koriste Lastinu kružnu turu „Iz srca grada do Avale“. Za predstojeće uskršnje i prvomajske praznike saobraćajno preduzeće „Lasta“ pripremila je dosta novina, a od 1. maja počinje i razgledanje grada otvorenim autobusom.
 

„Lastin“ otvoreni autobus do Avale polaziće sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića, sa vremenom polaska u 10, 13 i 16 sati, dok je povratak planiran za 12, 15 i 18 sati. Karte se mogu kupiti u „Lastinim“ turističkim agencijama u Balkanskoj i na Savskom Trgu.
 

„Lasta nastavlja sa dobrom praksom, kao i prethodne tri godine, i ove ćemo otvoriti sezonu sa sniženim cenama karta. Prvog dana karte do Avale će biti 50 odsto niže. Zbog velikog interesovanja, koje svake godine vlada na početku sezone, savetujem svima koji žele da pobegnu iz grada i iskoriste lepo vreme to i učine zahvaljujući našoj kružnoj turi. Takođe, apelujem na sve zainteresovane da na vreme kupe karte u Lastinim turističkim agencijama u Balkanskoj 35-39 ili poslovnici na Savskom Trgu 1a, kao i Turisticko-informativnim centrima TOB-a. Informacije o turi na 011 36 22 298“, rekla je Ana Petrović, PR menadžer SP „Lasta“. Kasnije, u TOB-u
 

Saobraćajno preduzeće „Lasta“ nastavlja sa tradicijom prolećnih tura, pa će tako u sredu, 1. maja 2013. godine početi tura obilaska prestonice otvorenim autobusom. Trasa kretanja otvorenog autobusa po prestonici – „Open Top“, ostala je ista. Do 15. juna 2013. godine ovaj otvoreni autobus će saobraćati svakodnevno sa polaskom u 16 sati sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića. Razgledanje otvorenim autobisom sa audio vodičem traje 90 minuta, a turisti će moći da na srpskom, engleskom, italijanskom, španskom, francuskom, nemačkom, ruskom ili grčkom jezuku čuju sve zanimljivosti o glavnom gradu Srbije.
 

Cena karata za razgledanje grada i za Avalu ostala je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu, tako da će karte za odrasle iznositi 500, a za decu do 14 godina 300 dinara.