RAZGLEDANJE GRADA IZ OTVORENOG AUTOBUSA POČINJE 21. APRILA

apr 13. 2017.

 

Beograd, 13. 04. 2017. – Sezona redovnog razgledanja grada iz Lastinog otvorenog autobusa počinje 21. aprila.
 
Turisti će biti u prilici da svakodnevno uživaju u razgledanju grada sa audio vodičem na osam svetskih jezika, kao i u izletima do Avalskog tornja, koji će biti realizovani vikendom.
 
Saobraćajno preduzeće Lasta i ove sezone ima za cilj da ponudi jedinstven i kvalitetan turistički sadržaj, prilagođen domaćim i stranim turistima koji žele da upoznaju istoriju i duh strpske prestonice.
 
Polazak za oba programa je sa Trga Nikole Pašića, i to u sledećim terminima: u 10:30 časova izlet na Avalu i u 16 časova razgledanje grada, s tim da će tokom leta biti uvedeni i dodatni termini.
 
Karte za navedene programe se mogu kupiti u Turističkom informativnom centru u Knez Mihailovoj ulici broj 5 ili direktno kod vozača pre početka vožnje, dok se grupne karte mogu kupiti u Lastinoj turističkoj agenciji na Savskom trgu broj 1.
 
Cene karata su ostale nepromenjene u odnosu na prošlu godinu, i iznose 600 dinara za odrasle i 400 dinara za decu, dok je cena grupne karte 300 i 350 dinara, u zavisnosti od veličine grupe.
 
Budući da Lasta ove godine obeležava 70 godina poslovanja, biće raznih iznenađenja i pogodnosti za putnike tokom cele godine, o čemu će biti informisani putem sajta i stranica na društvenim mrežama.