SP LASTA POKRENULA AKCIJU KUĆA ZA ČUPIĆE

nov 20. 2015.

 

SP Lasta je pokrenula akciju „KUĆA ZA ČUPIĆE“ i tako se priključila akciji „Blic fondacije“ – „SRCE ZA DECU“, koja je namenjena deci porodice Čupić iz Prokuplja. Ova porodica živi bez najosnovnijih uslova za normalan život i u velikoj nemaštini. Nakon objavljivanja teksta potresne priče u Blicu, o deci iz porodice Čupić koja nemaju….“ ni hrane, ni odeće, ni krevet za spavanje“, pokrenuta je humanitarna akcija Blic fondacije „Srce za decu“, kojoj su se odazvali ljudi dobre volje i pomogli da ova deca dobiju hranu i odeću. Imajući u vidu da Čupići žive u staroj i oronuloj kući, bez stakala na prozorima, a zima je na pragu, Lastino poslovodstvo je odlučilo da pokrene akciju „Kuća za Čupiće“ kojom poziva svoje poslovne partnere, komintente i sve ljude dobre volje da podrže ovu akciju. Na taj način želi da ovoj deci omogući zdravije uslove za život, ali i srećnije odrastanje.

Naš cilj je da od naših poslovnih partnera i od zaposlenih u Lasti, prikupimo novac za kupovinu i postavljanje montažne kuće u selu Berilje kod Prokuplja za porodicu Čupić, da im zamenimo dotrajali nameštaj, belu tehniku, sanitarije i sve ostalo što toj predivnoj deci nedostaje – obrazložio je Bojan Bojanić, generalni direktor Laste, odluku rukovodstva kompanije o priključenju akciji Blic Fondacije. Lasta je odlučila da porodici Čupić pokloni i jedan personalni računar sa pratećom perifernom opremom.

SP Lasta svoje društveno odgovorno poslovanje sprovodi u svim oblastima života: humanitarnim aktivnostima, sportu, obrazovanju, nauci, kulturi, očuvanju duhovnih vrednosti, itd.

Lasta želi da uspeh kompanije meri ne samo ostvarenim poslovnim rezultatima,već i onim što čini za dobrobit zajednice.

Pozivno pismo u PDF-u