SREĆAN MEĐUNARODNI DAN VOZAČA I MEHANIČARA

jan 15. 2021.

Danas je Međunarodni dan vozača i mehaničara. Lasta ga obeležava radno, njeni  vozači su za volanom na putevima do mnogih destinacija  u Srbiji i Evropi, a mehaničari u objektima tehničkog održavanja brinu da vozila budu ispravna i pruže sigurnost  putnicima i vozačima.

Svi znamo da se vozači bave teškim i odgovornim poslom, da su na putevima 365 dana u godini i 24 sata dnevno, da voze i kad svi drugi odmaraju, da voze po magli, kiši, snegu,  praznicima, da moraju poštovati zakone i da se u poslu susreću sa raznim nepredvidivim situacijama.

Lasta je za sedamdeset tri godine postojanja iznedrila više generacija vrsnih vozača, koji su tokom svog rada pružili uslugu širokoj lepezi korisnika  iz svih društvenih sfera života, vozeći  učenike, studente, zaposlene, umetnike, sportiste, visoke zvaničnike iz sveta politike, turiste, učesnike najprestižnijih događaja u Srbiji…

Vozili  su do svih evropskih zemalja,  čak i do dalekih destinacija u Aziji i sa puta se vraćali sa  brojnim priznanjima za vrhunsku uslugu. Lastini vozači učestvovali su  mnogo puta na gradskim, republičkim i međunarodnim takmičenjima , na najbolji način prezentovali svoju firmu, pobeđivali i u Lastu donosili trofeje.

Svim vozačima i mehaničarima čestitamo njihov dan! Želimo im dobru sreću na putevima!