Panoramsko razgledanje srpske prestonice dabl dekerom

Panoramsko razgledanje srpske prestonice dabl dekerom u jesenjim i zimskim mesecima, brendiranim sa novim prepoznatljivim simbolima Beograda je organizovano uz pratnju turističkog vodiča na srpskom i engleskom jeziku ( simultano). Polasci su organizovani u dane vikenda, subotom u 16h i nedeljom u 12h, tokom jesenjeg i zimskog perioda. Zbog ograničenih kapaciteta sedišta, poštujući sve epidemiološke mere, obavezne su rezervacije mesta u Lastinoj turističkoj agenciji na Savskom trgu 1A (ili na tel. 011/ 6641 251). Karte se mogu kupiti u autobusu pre početka razgledanja.

Početna tačka rute je standardno turističko polazište – Trg Nikole Pašića, a trasa ide putanjom najzvučnijih beogradskih bulevara, trgova i ulica. Po programu, razgledanje započinje iz neposredne blizine Starog i Novog Dvora i Skupštine Srbije, a na mapi obilaska uvršteni su najznačajniji lokaliteti našeg grada: Hram Svetog Save, Narodna biblioteka, Savski trg sa spomenikom Stefanu Nemanji, trg Republike sa Narodnim muzejom i Narodnim pozorištem, zatim Jugoslovenska kinoteka, Kalemegdan,Park prijateljstva, Muzej Savremene umetnosti, Palata Federacije, Štark Arena, Most na Adi, kao i nove atrakcije Beograda: Beograd na vodi, Šoping centar Galerija Beograd, Poslovno-stambeni komleks Skyline Belgrade ...

 

Autobus zatvorenog tipa za razgledanje je dostupan korisnicima i za vanlinijske ture, kao i za iznajmljivanje u različite svrhe: razne proslave, turističko razgledanje drugih mesta i lokaliteta u sopstvenoj organizaciji.