TEHNIČKI PREGLED VOZILA U LASTINOM AUTOCENTRU

jul 2. 2020.

SP LASTA  A.D. BEOGRAD  osim svoje primarne delatnosti – usluge prevoza  putnika- bavi se i dodatnom uslugom TEHNIČKOG PREGLEDA VOZILA u Autocentru u Beogradu. Ovim vidom usluge Lasta se bavi već 45 godina.

Na ovoj lokaciji Lastinog Tehničkog pregleda obavljaju se poslovi pregleda vozila iz kategorija putničkog i teretnog programa, kao i autobusa i priključnih vozila.

Uz najpovoljniju cenu u Beogradu, na Lastinom tehničkom pregledu vrši se najbolja kontrola tehničke ispravnosti sa savremenom i kvalitetnom opremom, koju obavlja  tim ovlašćenih radnika. U zavisnosti od kategorije vozila određene su i cene pregleda.

SP LASTA pruža uslugu prevoza putnika u drumskom saobraćaju duže od 70 godina, koja je utemeljena na sigurnosti, pouzdanosti i kvalitetu.

Tokom svih decenija postojanja bila je maksimalno  posvećena  na sigurnost prevozapouzdanost autobusa i kvalitet usluge. Samo tehnički ispravno vozilo može obezbediti sigurnu vožnju i jedino takvo vozilo može biti registrovano. Od tehničke ispravnosti vozila zavisi pre svega bezbednost putnika, ali i ostalih učesnika u saobraćaju. Zato Lasta više od 45 godina pruža najkvalitetniju kontrolu tehničke ispravnosti vozila, koju vrši  Lastin ovlašćeni tim radnika sa dugogodišnjim iskustvom na Tehnikom pregledu u Lastinom Autocentru.

Tehnički pregled vrši se po propisima koji su u vezi sa tehničkim uslovima koje moraju ispunjavati sva  vozila u saobraćaju. Takođe, u zakonskim određenim okvirima traje tehnički pregeled vozila, odnosno od 30-45 minuta u zavisnosti od kategorije vozila.

Moguća je i rezervacija termina za tehnički pregled na telefone: 011- 3402-444; mob. 064- 8323-467, ili na e-mail: tehnicki.pregled@lasta.rs , na Tehničkom pregledu u Autocentru SP Lasta u Beogradu.

Radno vreme  Tehničkog  pregleda u Beogradu je od 07:00 do 20:00 časova radnim danima i subotom, a nedeljom ovu uslugu ne pružamo.