TONI GAJIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA UPRAVNOG ODBORA „SRBIJATRANSPORTA“

okt 10. 2018.

 Na Prvoj sednici Granskog udruženja poslodavaca drumskog saobraćaja Srbije  „Srbijatransporta“

 

             TONI GAJIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA UPRAVNOG ODBORA

 

Na prvoj sednici Upravnog odbora Granskog udruženja poslodavaca drumskog saobraćaja Srbije  „Srbijatransporta“ Toni Gajić, gerneralni direktor SP Lasta a.d.  Beograd, izabran je na funkciju Predsednika Upravnog odbora ovog udruženja. Na mesto Zamenika predsednika Upravnog odbora Granskog udruženja izabran je Vladislav Đorđević, predstavnik Niš ekspresa.

 

 

 

Sednici su prisustvovali i nedavno izabrani Predsednik Granskog udruženja poslodavaca drumskog saobraćaja Srbije„Srbijatransporta“ Nikola Lukić iz „Kavim grupe Srbija“, Predsednik  Skupštine Goran Aleksić, Predsednik Nadzornog odbora  Dušan Simeunović iz Lastre-Lazarevac, kao i članovi organa upravljanja ovog Granskog udruženja, predstavnici  većih prevozničkih kompanija iz Srbije.

 

 

 

 

Sednica je održana juče ( 09.10.2018) u Lastinom Autocentru, u Beogradu, sa sedam tačaka dnevnog reda. Na I sednici  Upravnog odbora Granskog udruženja poslodavaca drumskog saobraćaja Srbije  „Srbijatransporta“ donešena je odluka i zaključen Sporazum o pristupanju Granskog udruženja poslodavaca drumskog saobraćaja Srbije„Srbijatransporta“ Uniji poslodavaca Srbije.

 

 

 

 

Predstavnici organa upravljanja ovog udruženja na prvoj sednici izneli su i svoje predloge aktivnosti i inicijative  u smislu uređenja poslovnog okruženja. Sa sednice je upućen i zvanični dopis Ani Brnabić, predsedniku Vlade Republike Srbije, sa inicijativom za zajednički sastanak u cilju sagledavanja mogućnosti korekcije fiskalne politike, a  zarad  unapređenja poslovanja sektora drumskog saobraćaja i transporta.