VAŽNE INFORMACIJE ZA LASTINE PUTNIKE

mar 19. 2020.

Obaveštavamo naše putnike da je Sekretarijat za javni prevoz  grada  Beograda izvršio redukciju polazaka  na  prigradskim i lokalnim linijama, a SP Lasta na međumesnim  i međunarodnim linijama.

 

Prevoz na prigradskim i lokalnim linijama na teritoriji grada Beograda (Barajevo, Sopot, Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac) obavlja se po subotnjem redu vožnje uz dodatne polaske koji se uvode na zahtev Sekretarijata  za javni prevoz.

 

U međugradskom saobraćaju polasci se održavaju u periodu od 06:00 časova ujutro, s tim da je predviđeno da  autobusi do krajnjeg odredišta  stignu  pre policijskog časa, tj. pre 20:00 časova.

 

U skladu sa merama Vlade Republike Srbije o ograničenom kretanju građana, svakodnevno se smanjuje broj putnika u međumesnom saoraćaju. Lastini polasci se organizuju  na osnovu  zahteva naših putnika i u koordinaciji sa Glavnom autobuskom stanicom u Beogradu, BAS-om.

 

Na međunarodnim linija ukinuti su svi polasci iz Srbije i inostranstva.

 

Svi Lastini  putnici koji su kupili povratne karte za međunarodne i međugradske linije, imaju mogućnost da ih iskoriste do kraja ove godine.

 

Na teritoriji drugih gradova u kojima Lasta ima poslovne organizacije (Smederevo, Smederevska Palanka, Stara Pazova, Inđija, Valjevo i Niš) prevoz se odvija u dogovoru sa lokalnim samoupravama.

 

Molimo sve putnike koji putuju na međugradskim linijama, da se blagovremeno informišu o željenom polasku na BAS-ovoj stanici ili Info centru SP Lasta, gde mogu dobiti informacije i o svim drugim Lastinim polascima.

 

Kontakt  telefoni su: BAS: 011 2636 299  i

 

Info centar  SP Lasta: 011- 3348- 555,  ili  Kol centar 0800 334-334,  napominjemo da je ovaj poziv besplatan.