DESET GODINA LASTE ARANĐELOVAC

 


Lastina radna jedinica u Aranđelovcu danas obeležava deset godina uspešnog rada i postojanja. U najlepši grad i srce Šumadije Lasta je stigla kao renomirana kompanija na srpskom i evropskom tržištu i jedan od vodećih brendova u Srbiji. U Aranđelovcu je formirala organizacionu jedinicu sa voznim parkom i pratećom infrastrukturom kojom će na pouzdan način obavljati kompletan prevoz u gradskom i prigradskom saobraćaju. Na tržištu od 50.000 potencijalnih korisnika ponudila je i više od toga, dodatne kapacitete koji će na zadovoljstvo putnika biti angažovani u ugovorenom i međumesnom prevozu. Lasta je u Aranđelovac donela novi kvalitet i iz godine u godinu potvrđivala da je odgovoran prevoznik čiju uslugu visoko vrednuju i građani i čelnici Opštine koji joj u kontinuitetu poveravaju posao.
 


RJ Lasta Aranđelovac svoj jubilej obeležava radno, prilagođavajući  uslugu potrebama putnika i poslujući u skladu sa merama protiv epidemije Covid 19. Uslugu pruža u gradskom saobraćaju na 3 linije, prigradskom na 12, međumesnom na 4 linije, kao i u ugovorenom prevozu zaposlenih REIK Kolubare sa obimom usluge od 170 polazaka dnevno radnim danima.

Osnovana je 01. novembra 2011. godine u okviru PO Lasta Mladenovac sa voznim parkom od 22 vozila i sa 20 novih zaposlenih. Lasta je u Aranđelovcu obezbedila parking prostor i garažu, a prodaju karata organizovala u okviru Gradskog autobuskog stajališta , odakle se održavaju svi međumesni polasci.


Zaposleni Laste Aranđelovac trude se, kao i tokom protekle decenije, da Lasta  danas u srcu Šumadije bude najbolji izbor za putnike i prevoznik u čiju višedecenijsku tradiciju imaju poverenje još od davnih pedesetih, kada su u Aranđelovac prvi put stigli Lastini autobusi na sezonskoj banjskoj liniji.