IZMENE NA PRIGRADSKIM LINIJAMA OPŠTINE GROCKA

 
U period od 28. marta do 14. septembra 2022. godine  doći će do promena u radu linija javnog prevoza, na prigradskim i lokalnim linijama, na području opštine Grocka. Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Narodnog fronta ( državni put II B reda br. 350), u naselju Dražanj-Grocka na delu od zone raskrsnice sa ulicama Beogradska i Vučkova, narednih 1500 metara prema naselju Umčari, doći će do promena u radu linija. Sve linije koje saobraćaju ka Dražnju su skraćene do stajališta “Umčari ( Šefkać)”


Zbog zatvaranja predmetne ( navedene) deonice u periodu  do okončanja radova,  autobusi  sa linija javnog prevoza će saobraćati na sledeći način:
Linije br. 351, 352, 352 A, 355 i 355 B u oba smera, linije br. 355A i 361B u smeru ka Dražnju i linije br. 353 i 361L u smeru ka Šumicama- autobusi će saobraćati do/od stajališta “Umčari ( Šefkać)”, gde će vršiti promenu smera kretanja na raskrsnici ulica Nemanjina i Narodnog fronta.


Vozila na liniji br. 350 u oba smera će saobraćati pod imenom 350L na relaciji Dražanj-Vučkova-Beogradska-Raljska-Senajska-Srećka Jovanovića-Naplatna rampa “Mali Požarevac”- Autoput za Niš- Naplatna rampa “Umčari”-Moše Pijade- Umčari-Maršala Tita-Dobrivoja Mihajlovića- Živkovac i istom trasom u suprotnom smeru. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a. 
Na liniji 354B polazak u 12:50 h sa Šumica ka Grockoj je pomeren na 12:30 h. Linija 350 je usled izvođanja radova promenila trasu kretanja, a povećan je broj polazaka na toj liniji.