LASTA TRAVEL&TOURISM NA 43. SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

    Danas je Lasta Travel&Tourism na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu prezentovala programe za sezonu proleće/leto 2022
 


Posetiocima je ponudu predstavila u reprezentativnom izdanju, sa bogatstvom domaćih i svetskih destinacija i na štandu izbrendiranom  u znaku predstojećeg jubileja kojim Lasta obeležava 75 godina rada i postojanja. Štand se nalazi u Hali 1 Sajma vrhunskog je dizajna i bogato opremljen marketinškim materijalima, video promocijama i drugim atrakcijama koje mogu privući pažnju posetioca.

U dosada najbogatoj ponudi Lastine agencije zastupljene su najposećenije banjske i planinske turističke destinacije u Srbiji, izletničke ture po Srbiji, jednodnevni izleti i višednevni aranžmani za evropske gradove, kao i najatraktivnija letovališta, u Evropi i svetu.

Za odmor i oporavak u banjama u ponudi su najposećenije banje: Vrnjačka Banja, Vranjska, Lukovska, Sijarinska i sve druge banje u Srbiji. Od planinskih centara Lastina turistička agencija nudi odmor na najatraktivnijim destinacijama a to su Zlatibor i Kopaonik.
 


U paleti jednodnevnih izleta zastupljeni su naši najznačajniji manastiri, arheološki lokaliteti, vinske ture i druga zanimljiva turistička mesta. U programu su izletničke ture: Vršac-manastir Mesić; Ramska Tvrđava-Golubački grad-Srebrno jezero; Novi Pazar-Đurđevi stupovi, Manastiri Ovčarsko-Kablarske klisure; Vila „Obrenović“-Smederevska tvrđava-Srebrno jezero; Put vina sa obilaskom više vinarija.

Programima za putovanje obuhvaćeni su evropski gradovi do kojih Lastina turistička agencija tradicionalno organizuje putovanja: Temišvar i Segedin sa jednodnevnim izletima i Beč i Prag sa višednevnim aranžmanima. 

Za leto 2022. godine Lasta je izabrala najveći broj destinacija sa najprestižnijim svetskim letnjim turističkim destinacijama.U ponudi su aranžmani za letovanje u Egiptu i Tunisu. Crna Gora zastupljena je sa letovalištima: Šušanj, Dobre vode, Čanj i svim drugim omiljenim destinacijam duž Crnogorskog primorja. U Grčkoj Lasta nudi apartmanski i hotelski smeštaj u kopnenom i ostrvskom delu. Albanija je nova destinacija na Lastinoj turističkoj mapi sa aranžmanima za letovanje u Ksamilu i Sarandi i sa organizacijom avio prevoza i prevoza autobusom. Na isti način prevoz će biti organizovan i za aranžmane sa letovalištima u Turskoj. Bugarska je takođe zastupljena na mapi letnjih turističkih destinacija sa aranžmanima za Sunčani Breg, Albenu, Nesebar i Zlatne Pjasci. Već dugi niz godina Lastina turistička agencija u ponudi ima terme u Sloveniji:  Laško, Čatež i druge.

Prednost Lastine turističke agencije u odnosu na druge agencije je što ima širok izbor programa za jednu istu destinaciju, dok druge agencije imaju samo jedan program. Lastina agencija nudi i niz drugih povoljnosti,od mogućnosti plaćanja na više jednakih mesečnih rata, organizacije prevoza avionom i autobusom, do popuste od 10% do 20%  na redovnim Lastinm linijama uz uplaćene turističke aranžmane.
 


U okviru  nastupa Lasta je na sajamskom platou  prezentovala i atraktivni deo vozne flote sa Open Topom i „Crnom gujom“ izbrendiranom u znaku jubilarnih 75 godina Laste.

43.Sajam turizma održava se od 24. oo 27. marta pod sloganom „Između planina i mora“.