LASTIN VOZNI PARK OBNOVLJEN SA 35 VOZILA

 

Lasta je danas obnovila vozni park sa 5 novih autobusa markeTemsa LD 12 SB plus i 11 autobusa marke Setra prigradskog tipa. Novonabavljeni autobusi opremljeni su po savremenim standardima i pružaju visok nivo komfora i udobnosti tokom putovanja.
 

 
Promocija novih autobusa organizovana je u Sopotu, sedištu Lastine radne jedinice, koja je svoj vozni park obnovila sa ukupno 8 vozila, od kojih je 5 Temsi LD 12 SB plus, 1 Setra i 2 kombi vozila Iveco. Novi autobusi biće uključeni na linijiama iz Sopota ka Beogradu, Autoputem i preko Male Ivanče i Popovića.

Deset Setri biće angažovano na jednoj od najfrekventnijih linija u prigradskom saobraćaju, liniji 493-Beograd-Mladenovac, gde prevoz obavlja Lastina poslovna organizacija iz Mladenovca.

Pored navedenih vozila, prethodnog meseca u Lastu je stiglo i dodatnih 17 kombi vozila marke Iveko, koji su angažovani u redovnom linijskom kao i vanlinijskom saobraćaju. U narednom periodu očekuje se isporuka 5 novih Temsi LD 12 SB plus čime će dodatno biti unapređen kvalitet prevoza u prigradskom i lokalnom saobraćaju.