OTVOREN  44. MEĐUNARODNI  SAJAM TURIZMA


Juče je počeo 44. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, tradicionalna turistička smotra celog regiona jugoistočne Evrope i drugih delova sveta. Pod sloganom „Kad je odmor nije teško“ tokom 4 dana trajanja sajma, predstaviće se 350 izlagača iz 33 države na svih 10.000 kvadrata izlagačkog prostora. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Narodna Republika Kina, a premijerno će na ovogodišnjem sajmu svoje turističke atrakcije, prirodne lepote i osobenosti predstaviti države sa afričkog kontinenta: Alžir, Burundi, Kamerun, Obala Slonovače, Gabon, Ekvatorijalna Gvineja i Namibija. Na sajmu  učestvuju najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.
Srbija će svoje turističke potencijale predstavlja u Hali 4 Beogradskog sajma kroz promocije Turističke organizacije Srbije ( TOS), Turističke organizacije Beograda (TOB), i mnogobrojnih lokalnih i regionalnih tirističkih organizacija iz svih delova Srbije.Kao i do sada, paralelno sa Sajmom turizma na Beogradskom sajmu, od 23. do 26. februara odvijaće se i 18. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme Horeca-Oprema, koji će prikazati najsavremeniju opremu za hotelske i ugostiteljske objekte.U halama 2A i 2C Beogradskog sajma okupiće se najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.
Lasta Travel & Turizam tokom trajanja ovogodišnjeg sajma turizma, priključila se akciji sajamskih popusta na aranžmane i putovanja, koji su u njenoj sadržajnoj ponudi za period proleće - leto 2023. godine.
Prvo ovogodišnje prolećno putovanje u organizaciji Lastine turističke agencije, pripremljeno je za osmi mart ( 08.03-12.03. 2023),  BEOGRAD- SOLUN-PARALIJA-METEORI. Uz povoljnu cenu aranžmana, Lasta Travel & Turizam nudi i druge pogodnosti putovanja, a prijave su u toku.Za vreme Vaskršnjih i Prvomajskih praznika, Lastina TA je pripremila programe ekskurzija za obilazak najtraženijih evropskih metropola i drugih atraktivnih destinacija.
Letnji turistički aranžmani Lastine agencije obuhvataju najprivlačnije regije u Grčkoj, Turskoj, kao i destinacije u regionu – Crnogorsko i Hrvatsko primorje.
Lasta Travel & Turizam  uz povoljne cene aranžmana nudi mogućnost odloženog plaćanja na više jednakih mesečnih rata, organizaciju prevoza autobusom i avionom, ali i značajne popuste na redovnim Lastinim linijama( za Crnu Goru i Hrvatsku), uz uplaćene turističke aranžmane.
Posetite poslovnicu  „Lasta Travel & Turizam“  na Savskom trgu br. 1 u Beogradu, informišite se i izaberite aranžmane po vašoj želji.