ZA USKRŠNJE I PRVOMAJSKE PRAZNIKE IZMENE NA LINIJAMA JAVNOG PREVOZAPo nalogu Sekretarijata za javni prevoz-Gradske uprave Beograda, Lasta će za vreme vaskršnjih i prvomajskih praznika primenjivati redove vožnje na prigradskim, gradskim i lokalnim linijama opština koje pripadaju Gradu Beogradu, po njihovoj direktivi.
Za vreme vaskršnjih praznika na svim gradskim, prigradskim i lokalnim linijama na teritoriji Grada Beograda, na kojima vozila saobraćaju u okviru integrisanog tarifnog sistema, primeniće se sledeći red vožnje:
U petak 22. aprila ( Veliki petak-verski praznik), subotu 23. aprila i ponedeljak 25. aprila 2022. godine, autobusi će saobraćati po redu vožnje  koji se primenjuje subotom;
Na dan Vaskrsa, nedelja 24. april 2022. godine važiće red vožnje koji se primenjuje nedeljom. Tokom predstojećih praznika , od Velikog petka 22. aprila zaključno sa 25. aprilom 2022. godine minibus ekspres linije će saobraćati po redu vožnje za nedelju.

Za vreme prvomajskih praznika na svim gradskim, prigradskim i lokalnim linijama na teritoriji Grada Beograda,  u ponedeljak 2 i utorak 3. maja 2022. godine biće primenjen red vožnje  za subotu. Na Praznik rada 1. maj vozila na linijama javnog prevoza saobraćaće po nedeljnom redu vožnje. Od 1 do 3. maja, minibus ekspres linije će saobraćati po redu vožnje za nedelju.