BRENDING NA AUTOBUSIMA - SIGURAN PUT DO VAŠE CILJNE GRUPE

SP Lasta sa svojim voznim parkom od 800 autobusa sa pokrivenošću gotovo cele zemlje svojim linijama, pravi je izbor za promociju Vašeg brenda. Osim prisutnosti na području cele Srbije, Lastini autobusi saobraćaju i na području Evrope, kao i u zemljama regiona.

Oglasne poruke na autobusima neprestalno su izložene javnosti i integrisane su u svakodnevni život potrošača. Pokretne oglasne poruke svojom dinamikom kretanja skrenuće pažnju pešaka i vozača automobila i svih učesnika u saobraćaju, pa čak i svih građana kojima su stanovi okrenuti ka gradskim saobraćajnicama. Autobusko oglašavanje doseže do potrošača do kojih drugi tradicionalni mediji ne uspevaju. S obzirom na ubrzani životni tempo i stalnu pokretljivost, kao i sve manje zadržavanje uz klasične elektronske medije: televizor ili radio, oglasni prostor na autobuskim površinama čini izvanrednu dopunu Vašoj markentiškoj kampanji, a vrlo je uspešan i kao samostalni promotivni medij.

Vaš oglas biće vidljiv na Lastinom autobusu i do 24 h dnevno, 7 dana u nedelji u ugovorenom vremenskom periodu oglašavanja i predstavlja jedan od ekonomičnijih načina promocije Vašeg brenda. Ako želite informisati ciljanu grupu potrošača na širem području, ovo je pravi način na koji to možete postići. Autobus doseže do potrošača u svakom trenutku njegovog učešća u javnom drumskom saobraćaju. Lastinim autobusima se odlazi na posao, u školu i na fakultet, u posetu rođacima ili prijateljima. Takođe, njenim autobusima se vraćaju svojim kućama sa svakodnevnih obaveza ili aktivnosti.

U srpskoj prestonici Beogradu, koja je dostigla brojku od skoro dva miliona građana, na velikom broju gradskih saobraćajnica sa najvećim procentom frekventnosti su Lastini autobusi. Oni učestvuju u prevozu putnika na prigradskim, lokalnim i gradskim linijama. S obzirom da se Beogradska autobuska stanica nalazi u užem gradskom jezgru, gde se slivaju ključne gradske saobraćajnice, odakle polaze/dolaze i svi Lastini autobusi na međugradskim i međunarodnim linijama, takođe utiču na najveći procenat zastupljenosti njenih autobusa u javnom drumskom saobraćaju. Lastini autobusi su prisutni i beogradskim opštinama : Mladenovcu, Obrenovcu, Lazarevcu, Sopotu i Barajevu, ali i u većim gradovima Srbije: Nišu, Smederevu, Smederevskoj Palanci, Valjevu, Inđiji, Staroj Pazovi i Aranđelovcu, gde Lasta ima svoje poslovne organizacije, autobuske stanice i poslovnice. Autobusi su gradsko-prigradskog tipa u solo i zglobnoj varijanti, ali i turističkog i visokoturističkog tipa: solo i dabl dekeri.

Kontakt: office@lasta.rs; marketing@lasta.rs Tel. 064 8323 723

BRENDING U AUTOBUSIMA - BUDITE U KONTAKTU SA POTROŠAČIMA

U autobusima možete realizovati reklamne kampanje i time obezbediti mogućnost da naši putnici i vaši potrošači budu u dugotrajnom kontaktu sa oglasnom porukom. U ponudi je emitovanje spotova na DVD uređajima, oglašavanje na navlakama sedišta, podela flajera i drugih materijala reklamnog sadržaja na međugradskim i međunarodnim linijama. Autobusi su novi, turističkog i visokoturističkog tipa, u solo i dabl deker varijanti. Obezbeđujemo pristup autobusima i korisne informacije za planiranje kampanje.

Kontakt: office@lasta.rs; marketing@lasta.rs Tel. 064 8323 723

PANOI - DOBRO MESTO ZA OGLASNU PORUKU

Na oglasnim panoima vašu poruku mogu videti i ljudi koji ne gledaju televiziju, ne čitaju novine, ne koriste internet i ne slušaju radio. Panoi su postavljeni na Lastinim autobuskim stanicama, gde je velika frekvencija putnika i gde reklamna poruka može brzo stići do velikog broja ljudi. Mogućnost oglašavanja na lokacijama: Obrenovac, Mladenovac ,Smederevo, Smederevska Palanka, Valjevo, Stara Pazova, Inđija, Sopot, Barajevo.

Kontakt: office@lasta.rs; marketing@lasta.rs  Tel. 064 8323 723

IZNAJMLJIVANJE POSLOVNOG PROSTORA - IZNAJMITE SA RAZLOGOM

Poslovni prostor nalazi se u sklopu Lastinih autobuskih stanica u više gradova Srbije. Dobro je pozicioniran zbog velike frekvencije putnika koji mogu na brz i lak način da se upoznaju sa vašom ponudom. Trenutno u ponudi imamo lokacije: Sopot, Šabac, Prokuplje, Mladenovac, Obrenovac, Selevac, Valjevo, Inđija, Stara Pazova, Smederevo.

Kontakt: office@lasta.rs; marketing@lasta.rs Tel. 064 8323 723